dobroge.tv

Live

Incendiu la Secţia ATI a Spitalului de Copii din Iaşi: 30 de persoane au fost evacuate: a fost activat Planul Roșu de Intervenție. VIDEO

Incendiu la Secţia ATI a Spitalului de Copii din Iaşi: 30 de persoane au fost evacuate: a fost activat Planul Roșu de Intervenție. VIDEO
22 iunie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un incendiu a izbucnit, marţi, la Secţia ATI a Spitalului pentru Copii ”Sfânta Maria” din Iaşi, iar 30 de persoane au fost evacuate, 12 fiind copii şi şapte aparţinători. Mai multe echipaje de Poliţie şi pompieri sunt în zonă, iar circulaţia a fost restricţionată. Pompierii anunţă că incendiul a fost lichidat. Echipele de intervenţie au verificat etajele superioare ale unităţii medicale, nefiind identificate victime, scrie news.ro.

ISU Iaşi a intervenit, marţi, 22 iunie, la un incendiu izbucnit la Sectia ATI a Spitalului pentru Copii „Sfânta Maria” din Iaşi.

În această seară, în jurul orei 19.00, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel unic de urgentă 112, despre faptul că într-un salon al unei unităţi medicale a apărut un incendiu. În urma sesizării, poliţiştii ieşeni s-au deplasat la faţa locului în vederea stabilirii situaţiei de fapt.

La fata locului a fost trimis şi un echipaj al Biroului Rutier Iaşi pentru dirijarea traficului rutier în zonă”, a transmis IPJ Iaşi.

Planul Roșu de Intervenție, activat

Pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Interventie.

La fata locului salvatorii intervin cu șase maşini de stingere, o autospecială de descarcarare, două autospeciale de transport victime multiple, o autoscară si o cisternă. Totodată, la locul interventiei au fost trimise trei ambulanțe SMURD şi o unitate de terapie intensivă mobilă. La acest moment incendiul este localizat, astfel ca a fost eliminat pericolul extinderii la vecinătăţi”, a transmis IGSU.

30 de persoane, evacuate

Din ultimele informaţii transmise Ministerului Sănătăţii, în total au fost evacuate 30 de persoane, astfel: 12 copii, 11 cadre medicale, șapte aparţinători. Nicio persoană nu a fost afectată de incendiu.

A fost verificat etajul 4, nu sunt raportate victime la acest etaj. De la etajul 3 au fost evacuate 12 persoane (cinci copii - trei aparţinători şi patru cadre medicale) care au fost mutate într-o altă aripă a spitalului, toate persoanele fiind stabile. Au fost verificate etajele superioare, nefiind identificate victime”, a transmis MInisterul Sănătăţii.

UPDATE

Incendiul a fost lichidat.


Sursă foto/ video: news.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233