dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. O tânără este în comă după ce prietena ei a apăsat butonul de decapotare! Controverse legate de accident: "circula cu viteză şi muzica foarte tare"

CONSTANŢA. O tânără este în comă după ce prietena ei a apăsat butonul de decapotare! Controverse legate de accident:
20 iunie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Un accident stupid face ca o tânără de 32 de ani, din Constanţa, să se zbată între viaţă şi moarte pe patul de spital. Aceasta a fost strivită într-o maşină decapotabilă după ce o prietenă a apăsat pe butonul de decapotare.

"În această dimineață, în jurul orei 06.05, polițiști din cadrul Secției 4 au fost sesizati privire la faptul că o femeie și-a prins capul între haion și sistemul de decapotare al autoturismului. Incidentul a avut loc pe strada I.L. Caragiale, intersecție cu Spătarul Nicolae Milescu, din municipiul Constanța.Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că victima se afla pe bancheta din spate, iar în momentul în care a fost activat sistemul de decapotare de către pasagera din dreapta-față, capul i-a fost prins între haion și sistemul de decapotare.", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Potrivit observatornews.ro, victima era pe bancheta din spate, împreună cu o altă prietenă de 43 de ani. La volanul maşinii se afla un tânăr în vârstă de 34 de ani, iar în dreapta acestuia o fată de 26 de ani, care a şi apăsat de altfel pe buton. Tânăra de 32 de ani le-a spus celor din mașină că și-a pierdut portofelul și a început să-l caute în jurul ei, inclusiv pe podea. La un moment dat cineva a avut ideea să decapoteze mașina, ca să se facă mai multă lumină, moment în care tânăra din dreapta șoferului a apăsat pe butonul de decapotare, iar ce din spate a fost efectiv prinsă de mecanismul care strângea acoperișul.

Au apărut însă şi comentarii pe site-urile de socializare, mai mulţi internauţi susţinând că tânăra a fost de fapt victima unei farse. 

Alţii susţin că au văzut maşina şi că "circula cu viteză și cu muzica tare pe străduțele dintre blocurile Şcolii 8 fără să îi pese că sunt oameni și mai grav copii care circulă pe marginea străzii pentru că pe trotuar sunt mașini parcate din cauza locurilor lipsă de parcare! ce a căutat aia a gasit ,îmi pare sincer rău că este grav!", spune o constănţeancă într-un comentariu postat pe grupul "Mămicile constănţene Oficial". 

Comentariul acesteia este susţinut de o altă femeie: "Exact! Am vazut-o si eu.. Eram cu fata afară... chiar avea viteză şi muzica foarte tare...". "Bine că nu a omorât un om", subliniază o altă persoană.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233