dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Gabriel este condus astăzi pe ultimul drum cu zeci de maşini! Tinerii au aprins lumânări în memoria prietenului lor

CONSTANŢA. Gabriel este condus astăzi pe ultimul drum cu zeci de maşini! Tinerii au aprins lumânări în memoria prietenului lor
22 iunie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Gabriel, tânărul în vârstă de doar 26 de ani, care şi-a pierdut viaţa în cumplitul accident de pe strada Soveja, va fi condus astăzi pe ultimul drum. Prietenii tânărului au anunţat că platforma "Glovo"nu va funcţiona astăzi timp de câteva ore, cât timp prietenii şi apropiaţii tânărului vor participa la înmormântare.

150 de maşini îl vor însoţi pe Gabriel până la locul de odihnă veşnică. Mașinile vor pleca în jurul orei 11.00 din cartierul Compozitorilor şi se vor îndrepta spre strada Steagului. Apoi, cortegiul va merge pe strada Soveja, bulevardul Aurel Vlaicu, strada Vârful cu Dor. Punctul final va fi cimitirul din cartierul Viile Noi, scrie Reporter Neptun TV.

Recomandare: Durere fără margini într-o familie din Constanţa: fiul de 26 de ani, ucis de neatenţia unei şoferiţe de 70 de ani!

Accidentul a avut loc vineri, 19 iunie, când o femeie în vârstă de 70 de ani a condus un autoturism pe strada Zmeurei, dinspre Tulcei către Soveja, iar la intersecţia cu aceasta, pe fondul nerespectării semnificaţiei indicatorului Oprire, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism. În urma impactului, acesta din urmă, la volanul căruia se afla un bărbat de 26 de ani, s-a răsturnat pe carosabil, fiind proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o tânără de 20 de ani. În urma accidentului, tânărul de 26 de ani a fost rănit grav și a fost transportat la spital în stare de inconștiență. La camera de resuscitare a intrat în stop, dar a fost readus la viață. Din păcate, doar pentru puțin timp, pentru că el a murit la câteva ore distanță.

Recomandare: CONSTANŢA. Accidentul cumplit în care Gabriel şi-a pierdut viaţa nevinovat: ce s-a întâmplat cu şoferiţa de 70 de ani

Moartea tânărului a stârnit un val de indignare, mai ales la adresa şoferiţei de 70 de ani. Mulţi au cerut ca controale medicale amănunţite pentru persoanele vârstnice care şofează.

Dumnezeu să-l odihnească!

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233