dobroge.tv

Live

Un bărbat aflat în arest la domiciliu și-a omorât în bătaie iubita, după o ceartă

Un bărbat aflat în arest la domiciliu și-a omorât în bătaie iubita, după o ceartă
06 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un bărbat de 56 de ani din Iași, aflat în arest la domiciliu, este acuzat de omor după ce și-a bătut iubita până a lăsat-o fără suflare. Bărbatul se afla în arest la domiciliu după ce fusese prins băut la volan.

Medicii de la Institutul de Medicină Legală au constatat, în urma necropsiei, că femeia de 51 de ani a murit din cauza bătăilor la care era supusă.

Iniţial s-a înregistrat un dosar penal la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, pe moarte suspectă. În urma efectuării necropsiei s-a constatat că leziunile s-au datorat unor loviri active, fiind vorba de implicarea factorului uman, dosarul a fost declinat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, pentru efectuarea anchetei pe infracţiunea de omor. S-a stabilit că într-adevăr victima a fost agresată de concubin, de acest inculpat, pentru care s-a formulat o propunere de arestare preventivă”, a declarat Apostol Mihaela, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, citată de Observator News.

Bărbatul fusese prins băut la volan și fără acte la el săptămâna trecută. A fost dus la Socola pentru expertiză și, după externarea din spital, el a fost plasat în arest la domiciliu. La un moment dat s-a luat la ceartă cu partenera sa, pe care a omorât-o în bătaie.

Acum, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile iar dosarul său a fost declinat Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233