dobroge.tv

Live

JUDEŢUL CONSTANŢA. Sirieni prinși în timp ce încercau să treacă granița

JUDEŢUL CONSTANŢA. Sirieni prinși în timp ce încercau să treacă granița
08 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în apropierea frontierei de stat, patru cetățeni sirieni care intenţionau să intre ilegal în România din R. Bulgaria.

În data de 08.07.2021, în jurul orei 06:00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Băneasa – judeţul Constanţa au descoperit, într-o zonă împădurită din apropierea localității de frontieră Răzoarele, patru cetăţeni străini, care nu îşi justificau prezenţa în zonă.

Potrivit Gărzii de Coastă, două dintre persoanele în cauză au acuzat o stare de rău, fapt pentru care polițiștii de frontieră au solicitat prezenţa unei ambulanţe. În cel mai scurt timp, un echipaj medical a ajuns la faţa locului şi le-a acordat îngrijiri medicale de specialitate. În prezent, starea de sănătate a celor cei doi cetăţeni sirieni este stabilă.

Ulterior, persoanele în cauză au fost conduse la sediul instituției, unde s-a stabilit că sunt cetăţeni din Siria, cu vârste cuprinse între 16 și 40 de ani. La cercetări, cei în cauză au declarat că au încercat să intre ilegal în ţară cu scopul de a ajunge în state din vestul Europei.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, fiind demarate procedurile de preluare a celor patru sirieni de către autoritățile de frontieră din statul vecin, conform Acordului de readmisie între România și R. Bulgaria, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233