Live

Mai multe camioane s-au ciocnit la intrare pe autostrada A4

Mai multe camioane s-au ciocnit la intrare pe autostrada A4
Publicat pe 21 iulie 2021

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină la un accident ce a avut loc la intrare pe autostrada A4, pe sensul Constanța-București.

Din primele informații, trei camioane s-au ciocnit, o persoană fiind rănită uşor şi transportată la spital.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române,  pe A4 Ovidiu –Agigea, km. 18+700/CT - circulație restricționată pe prima bandă, pe sensul către Ovidiu, în urma unui eveniment rutier, în care au fost implicate patru autotrenuri. În urma accidentului o persoană a fost rănită ușor.

"Astăzi, în jurul orei 13.30, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2 București - Constanța au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe Autostrada A4, la km 18+800 de metri, pe sensul de mers către Ovidiu. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între trei camioane. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei persoane. La acest moment, traficul se desfășoară pe a doua bandă, iar polițiștii efectuează cercetarea la fața locului, în vederea stabilirii situației de fapt. Polițiștii acționează și pentru asigurarea fluenței traficului", se artă într-un comunicat al IPJ Constanţa.


Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233