Live

Un tânăr și-a pierdut viața, iar un bărbat se află în stare gravă la spital, după ce au fost atacați de un urs

Un tânăr și-a pierdut viața, iar un bărbat se află în stare gravă la spital, după ce au fost atacați de un urs
Publicat pe 24 iulie 2021

Bărbatul de 26 de ani dispărut după ce, alături de alte două persoane, a încercat să alunge un urs care a atacat o stână din judeţul Harghita, a fost găsit mort în pădure. El avea numeroase răni grave.

Din datele primite în Dispeceratul ISU Suceava, în această dimineaţă, în jurul orei 7:40, jandarmii suceveni au găsit trupul tânărului de 26 de ani, care a fost dat dispărut ieri seară. Acesta se afla la o distanţă de aproximativ 300 de metri, faţă de locul unde a fost observat ultima oară, în interiorul pădurii. Din nefericire, leziunile sale erau incompatibile cu viaţa”, anunţă autorităţile.

Jandarmii l-au preluat şi au solicitat sprijin echipajelor Salvamont, pentru a-l coborî de pe munte, înspre judeţul Harghita.

Ursul ar fi atacat o bovină în zona unei stăni, amplasată pe raza judeţului Harghita, şi cei trei bărbaţi au încercat să alunge ursul”, a transmis, vineri seară, ISU Suceava.

Sursa citată a precizat că un bărbat de 45 de ani a fost atacat de urs, suferind mai multe leziuni şi fiind transportat la o unitate medicală din judeţul Suceava, aceasta fiind cea mai apropiată unitate medicală de locul atacului.

Un alt tânăr de 26 de ani a reuşit să fugă, fiind căutat încă de vineri seară în pădure, de jandarmi montani şi poliţişti. Acesta este cel care a fost găsit decedat.

Cel de-al treilea bărbat este cel care a reuşit să sune la 112.

Toţi cei trei bărbaţi sunt din judeţul Mureş şi lucrau la stâna din judeţul Harghita.


Sursă foto: news.ro

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233