dobroge.tv

Live

Opt persoane, dintre care un copil, rănite în urma unui accident în localitatea 23 August: unul dintre șoferi consumase băuturi alcoolice. GALERIE FOTO

Opt persoane, dintre care un copil, rănite în urma unui accident în localitatea 23 August: unul dintre șoferi consumase băuturi alcoolice. GALERIE FOTO
24 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Militarii Inspectoratului pentru Situații de Urgențp Dobrogea au fost solicitați să intervină, sâmbătă, 24 iulie, la un accident rutier pe DN 39, între localitățile constănțene 23 August și Moșneni.

Potrivit primelor informații, trei autoturisme au fost implicate și au rezultat opt victime, dintre care un copil.

La fața locului au intervenit două ambulanțe SMURD B, trei ambulanțe B2 ale Serviciului de Ambulanță Județean și un elicopter SMURD.

Ce spun oamenii legii

Astăzi, în jurul orei 16.00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 39, în localitatea 23 August.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, care circulau în sensuri opuse, conduse de doi bărbați.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a șapte persoane - patru din primul autoturism și trei din cel de-al doilea autoturism.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar în cazul primului șofer, de 25 de ani, din Maramureș, rezultatul a fost de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

UPDATE

În urma accidentului au rezultat opt victime (trei femei cu vârstele între 22-31 de ani, un copil de un an și șase luni și patru bărbați cu vârstele între 24-30 de ani), cu dureri toracice și traumatisme. Acestea au fost transportate la spital.

Ce spun reprezentanții ISU Dobrogea

În jurul orei 16.00 am fost solicitați să intervenim la un accident rutier produs pe Drumul Național 39. La fața locului au fost alocate mai multe resurse după cum urmează: două echipaje de prim ajutor, elicopterul SMURD, un echipaj C2 din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Constanța și trei ambulanțe B2 din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Constanța.

În urma accidentului au rezultat opt victime (trei femei cu vârstele între 22-31 de ani, un copil de un an și șase luni și patru bărbați cu vârstele între 24-30 de ani), cu dureri toracice și traumatisme, care au fost transportate la spital cu două ambulanțe SMURD, patru ambulanțe SAJ și elicopterul SMURD. 

De asemenea, la fața locului am asigurat măsuri pentru stingerea incendiului la scurgerile de combustibil de pe carosabil. 


Sursă foto: imagini amator / Facebook Mangalia Comunitate Online

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233