dobroge.tv

Live

Incendiu într-un bloc operator al Spitalului Județean Constanța: patru persoane s-au autoevacuat

Incendiu într-un bloc operator al Spitalului Județean Constanța: patru persoane s-au autoevacuat
24 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un incendiu a izbucnit sâmbătă, 24 iulie, într-un bloc operator al Spitalului Județean Constanța situat la etajul al patrulea al clădirii.

Incendiul s-a manifestat pe aproximativ 40 de metri pătrați și a fost lichidat de firma de serviciu privat pentru situații de urgență. Cauza probabilă ar fi un scurtcircuit electric la dezumidificatorul din sala de operație.

La momentul izbucnirii incendiului, în blocul operator se aflau patru persoane, cadre medicale, care s-au autoevacuat.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a intervenit cu o autospecială de transport victime multiple, două autoscări, patru autospeciale de stingere și două ambulanțe SMURD B, cu un total de 35 de pompieri.

La momentul ajungerii echipajelor ISU Dobrogea, incendiul era deja lichidat.

Ce spun reprezentanții ISU Dobrogea

La ora 18.00 în această seară, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea al județului Constanța a primit un apel în urma căruia a fost solicitat să intervină pentru lichidarea unui incendiu la etajul patru al Spitalului Județean Constanța. La 18.03, primele echipaje au ieșit pe poarta unității spre Spitalul Județean, iar la 18.07 erau deja la fața locului. Facem precizarea că atunci când au sosit echipajele la fața locului, incendiul era deja lichidat de serviciul privat pentru situații de urgență al spitalului.

La fața locului au fost alertate de la primele secunde o autospecială de transport victime multiple, două autoscări, patru mașini de stingere și două echipaje de prim ajutor. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuit electric la dezumidificator. Incendiul a izbucnit la etajul patru, la un bloc operator de aproximativ 40 de metri pătrați, la Secția de Chirurgie Cardio-Vasculară. 

Din fericire nu s-au înregistrat victime. Cele patru cadre medicale care erau la momentul izbucnirii incendiului în blocul operator s-au autoevacuat. 


Sursă foto/ video: Europa Press Ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233