Live

Viteza și neatenția au costat-o viața. O șoferiță de 21 de ani nu a mai avut nicio șansă după ce s-a izbit violent de un TIR

Viteza și neatenția au costat-o viața. O șoferiță de 21 de ani nu a mai avut nicio șansă după ce s-a izbit violent de un TIR
Publicat pe 27 iulie 2021

Accident cumplit între localitățile Ilieni și Nicolești. O tânără de 21 de ani care circula cu viteză și despre care se crede că se uita în telefon, a sfârșit sub roțile unui TIR.

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 19.30, pe drumul judeţean 151D, între localitățile Ilieni și Nicolești. O clipă fatidică. Tânăra de 21 de ani nu se uita la drum, deşi circula cu viteză, iar când şi-a ridicat privirea, s-a panicat. Maşina pe care o conducea a intrat în plin într-un TIR, iar autoturismul a ajuns sub roţile mastodontului.

Privea undeva, deci nu a ridicat privirea spre mine. În momentul în care a depăşit axul drumului, eu am început să frânez, ca să aibă timp să se redreseze. Surpriza a fost că a trecut peste axul drumului şi a intrat exact în mijloc, în plin”, a declarat șoferul TIR-ului pentru Observator News.

Impactul a fost violent, iar tânăra n-a avut nicio şansă să scape cu viaţă.

Am găsit o în stop cardiorespirator încarcerată cu abord dificil extrasă, iar în momentul extracției am constatat că prezenta leziuni incompatibile cu viața și am fost nevoiți să declarăm decesul”, a declarat Dan Vătău medic specialist medicina de Urgență UPU Târgu Mureș pentru sursa citată.

Șoferul autocamionului, în vârstă de 53 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest. Nu consumase băuturi alcoolice. Poliţiştii din Mureş au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.


Sursă foto: Observator News

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233