Live

Noi detalii despre crima de la Tortoman: bărbatul și-a ucis soția din cauza geloziei și consumului de alcool

Noi detalii despre crima de la Tortoman: bărbatul și-a ucis soția din cauza geloziei și consumului de alcool
Publicat pe 27 iulie 2021

Un caz șocant s-a petrecut ieri în comuna Tortoman din județul Constanța. Un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că soția sa a murit în somn.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat persoana în cauză, un bărbat, de 61 de ani, iar în locuinţă a fost identificată femeia, de 57 de ani, decedată. Pe trupul neînsufleţit au fost constatate urme vizibile de violenţă pe cap, trunchi şi membre”, transmiteau ieri polițiștii -- detalii aici: JUDEŢUL CONSTANŢA. Femeie găsită moartă în locuinţă, cu urme de violenţă pe corp. Soţul le-a spus poliţiştilor că a murit în somn

Ulterior, bărbatul a fost arestat pentru 24 de ore, iar procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost trimisă spre soluţionare judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa.

Noi detalii ies la iveală

Prin ordonanţa din data de 26 iulie 2021 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul M.E., acuzat pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie sub forma omorului şi care a fost reţinut pe timp de 24 de ore în cursul zilei precedente.

Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că la data de 25 iulie 2021, în curtea locuinţei comune din localitatea Tortoman, judeţul Constanţa, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unei gelozii exacerbate, ar fi ucis-o pe soția sa, victima M.M., în vârstă de 57 de ani, pe care ar fi lovit-o în mod repetat cu un corp contondent din lemn peste tot corpul, preponderant la nivelul membrelor, astfel că i-a provocat grave leziuni care au condus la moarte, prin şoc hemoragic şi şoc traumatic.


Sursă foto: Adevărul

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233