dobroge.tv

Live

Noi detalii despre crima de la Tortoman: bărbatul și-a ucis soția din cauza geloziei și consumului de alcool

Noi detalii despre crima de la Tortoman: bărbatul și-a ucis soția din cauza geloziei și consumului de alcool
27 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un caz șocant s-a petrecut ieri în comuna Tortoman din județul Constanța. Un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că soția sa a murit în somn.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat persoana în cauză, un bărbat, de 61 de ani, iar în locuinţă a fost identificată femeia, de 57 de ani, decedată. Pe trupul neînsufleţit au fost constatate urme vizibile de violenţă pe cap, trunchi şi membre”, transmiteau ieri polițiștii -- detalii aici: JUDEŢUL CONSTANŢA. Femeie găsită moartă în locuinţă, cu urme de violenţă pe corp. Soţul le-a spus poliţiştilor că a murit în somn

Ulterior, bărbatul a fost arestat pentru 24 de ore, iar procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost trimisă spre soluţionare judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa.

Noi detalii ies la iveală

Prin ordonanţa din data de 26 iulie 2021 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul M.E., acuzat pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie sub forma omorului şi care a fost reţinut pe timp de 24 de ore în cursul zilei precedente.

Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că la data de 25 iulie 2021, în curtea locuinţei comune din localitatea Tortoman, judeţul Constanţa, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unei gelozii exacerbate, ar fi ucis-o pe soția sa, victima M.M., în vârstă de 57 de ani, pe care ar fi lovit-o în mod repetat cu un corp contondent din lemn peste tot corpul, preponderant la nivelul membrelor, astfel că i-a provocat grave leziuni care au condus la moarte, prin şoc hemoragic şi şoc traumatic.


Sursă foto: Adevărul

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233