dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. O clipă de distracţie putea să o coste viaţa pe o adolescentă de 16 ani!

30 iunie 2020
Publicitate

Incident nautic în stațiunea Mamaia. O adolescentă de 16 ani a ajuns la spital, după ce a căzut de pe o banană gonflabilă, în largul mării. Norocul fetei a fost că purta vesta de salvare, iar salvamarii care au văzut incidentul de pe mal, au scos-o la timp din apă. A fost transportată la spital pentru investigații, însă este în afara oricărui pericol.

Adolescenta de 16 ani se afla în vacanță în stațiunea Mamaia. S-a urcat pe o banană gonflabilă, iar când skijetul care o tracta a ajuns în larg, legătura dintre cele două a cedat. Drept urmare, banana s-a oprit brusc iar inerția frânării a aruncat-o pe fata de 16 ani în apă, cu fața în jos. 

Norocul tinerei a fost că de pe mal salvamarii au văzut tot incidentul și au intervenit, iar în câteva minute fata a fost scoasă pe mal. S-a sunat la 112, iar la față locului au venit și paramendii de la SMURD.

Adolescenta este din fericire în afara oricărui pericol. Salvamarii trag un semnal de alarmă și îi avertizează pe cei care vor să încerce astfel de experiențe, să poarte tot timpul vesta de salvare, atunci când ies în larg cu diverse ambarcațiuni. Aceasta poate face diferența între viață și moarte.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233