Live

NAȚIONAL. Un cioban și o parte din turma lui au murit după ce au fost loviți de un tren în care se aflau călători

NAȚIONAL. Un cioban și o parte din turma lui au murit după ce au fost loviți de un tren în care se aflau călători
Publicat pe 13 septembrie 2021

Un cioban și o parte din turma lui au fost uciși de tren. Accidentul a avut loc între stațiile Buda și Ploiești Vest. Bărbatul în vârstă de 60 de ani și aproape 20 de animale au fost lovite de un tren în care se aflau 13 călători.

Un accident feroviar în urma căruia un bărbat şi mai multe animale au murit a avut loc, duminică seară, între staţiile Buda şi Ploieşti Vest, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

La data de 12 septembrie,în jurul orei 21.20, politiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că trenul Regio nr. 3012, între Stațiile C. F. Buda și Ploiești Vest a accidentat un bărbat. La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care a constatat ca cele sesizate se confirmă, persoana fiind decedată.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. La această oră, traficul feroviar din zonă este restricționat, fiind oprit doar trenul în cauză”, au transmis reprezentații Poliției.

În eveniment a fost implicat trenul Regio 3012, precizează Poliţia Prahova.

Cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.


Sursă foto: republikanews.ro

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233