dobroge.tv

Live

Familie din Constanţa, distrusă de durere. Cătălin şi-a pierdut viaţa, la puţin timp după ce a împlinit 23 de ani: ''A plecat în ultima lui cursă''

Familie din Constanţa, distrusă de durere. Cătălin şi-a pierdut viaţa, la puţin timp după ce a împlinit 23 de ani: ''A plecat în ultima lui cursă''
17 septembrie 2021
Redactia DTV

O familie din judeţul Constanţa trece prin momente cumplite după ce un tânăr de 23 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unui cumplit accident ce a avut loc în această dimineaţă, în sensul giratoriu de la Agigea, la ieșire de pe A4.

Accidentul a avut loc la cinci dimineaţa. Un TIR încărcat cu grâu, care se încadrase în sensul giratoriu de la Agigea a părăsit suprafaţa de drum şi a sărit peste parapete. În urma impactului cu solul, şoferul de 23 de ani a rămas încarcerat. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă mai multe echipaje SMURD, precum şi agenţi de la Rutieră.Şoferul a fost scos în cele din urmă, însă nu a mai putut fi salvat.

"În această dimineață, în jurul orei 05.00, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe A4 - dinspre A2 către DN 39 A (Poarta 9 Port Constanța). În urma cercetărilor, s-a stabilit că un bărbat, de 23 de ani, a condus un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor cu semiremorcă, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu rondoul unui sens giratoriu, ulterior părăsind partea carosabilă și căzând într-o prăpastie de aproximativ 20 de metri. În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală", se arată în comunicatul poliţiei din Constanţa.

Cătălin era din comuna Mihail Kogălniceanu, iar pe 15 septembie împlinise 23 de ani.

 • Zeci de mesaje au apărut pe pagina de socializare a tânărului decedat în accident.
 • Doamne ferește! Nu am cuvinte, nu-mi vine sa cred! Condoleanțe! Cuvintele sunt de prisos acum! Putere familiei sa poate trece peste!
 • Nu am cuvinte ! Dumnezeu să-l ierte .. prea devreme . Putere familiei. Si sincere condoleante
 • Dumnezeu să-l ierte și sa-l odihnească în pace în lumea celor drepți! Condoleanțe familiei!
 • Sincere condoleanțe, fără cuvinte, Dumnezeu sa ierte!
 • Offf doamneee!! Condoleanțe și multă putere familiei greu incercate! Dumnezeu sa l așeze în împărăția lui!
 • Sincere condoleanțe! Multa putere familiei!
 • Dumnezeu să-l odihnească în pace a plecat în ultima lui cursa
 • Sincere condoleante familiei indurerate! Sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste acesta grea incercare...Dumnezeu sa il odihneasca in pace!
 • Dumnezeu sa te ierte jurule ai fost și vei rămâne un prieten bun și un coleg pe cinste , drum bun spre ceruri prietene drag nu te vom uita
 • Vei fi în sufletele noastre pentru totdeauna. Dumnezeu să te odihnească!
 • Dumnezeu sa te ierte prieten drag! Ai plecat foarte devreme dintre noi drum bun către cer!!

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233