dobroge.tv

Live

O persoană a fost rănită în urma unui accident pe Autostrada Soarelui. Circulația este oprită: polițiștii recomandă o rută alternativă

O persoană a fost rănită în urma unui accident pe Autostrada Soarelui. Circulația este oprită: polițiștii recomandă o rută alternativă
20 septembrie 2021
Redactia DTV

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația este oprită temporar pe Autostrada A2 pe sensul București – Constanța, la kilometrul 95, în zona localității Dragoș Vodă, județul Călărași, din cauza unui accident în care au fost implicate două autoturisme și un autotren. O persoană necesită îngrijiri medicale.

Se estimează reluarea traficului în 20 de minute.

Rută alternativă: ieșire de pe A2 la nod rutier de la kilometrul 64 – Lehliu Gară – DN 3A – Drajna – intrare pe A2 la nod rutier de la kilometrul 105.

UPDATE

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul a fost reluat, dirijat, pe a doua bandă, pe Autostrada A2 pe sensul București – Constanța, în urma evenimentului rutier produs la kilometrul 95, în zona localității Dragoș Vodă, județul Călărași, în care au fost implicate două autoturisme și o autocisternă fără încărcătură. Nicio persoană nu a necesitat transportul la spital pentru îngrijiri medicale.


Sursă foto: stirileprotv.ro

Mai multe
URMĂREȘTE
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233