dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Crimă în cartierul Medeea: o femeie a fost înjunghiată de 42 de ori de cumnatul său

CONSTANȚA. Crimă în cartierul Medeea: o femeie a fost înjunghiată de 42 de ori de cumnatul său
20 septembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Crimă greu de imaginat în cartierul Medeea din municipiul Constanța. O femeie de 32 de ani a fost omorâtă chiar de cel ce avea să-i devină cumnat, spun procurorii. Femeia i-ar fi sugerat surorii sale să se despartă de bărbat, iar de acolo totul ar fi degenerat. Bărbatul a pus mâna pe cuțit și a înjunghiat-o pe victimă de 42 de ori. Totul s-a petrecut duminică, 19 septembrie.

În ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale, femeia nu a putut fi salvată. Agresorul a fost reținut, sub acuzația de omor calificat, fiind depus în Arestul IPJ Constanța. În cauză continuă cercetările, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Ce spun procurorii

Prin ordonanţa din data de 19 septembrie 2021 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul I.D., acuzat pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat şi care a fost reţinut pe timp de 24 de ore în cursul zilei curente.

Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că, la data de 19 septembrie 2021, în jurul orelor 17.00, în cursul unui conflict spontan, în cursul căruia victima intervenise în sprijinul surorii ei, concubina inculpatului, de care aceasta dorea să se despartă, în locuinţa sa din Constanța, inculpatul a ucis-o pe victima S.N.A., pe care a înjunghiat-o cu cuţitul în zonele toracelui, abdomenului şi membrelor în mod repetat, astfel încât i-a provocat nu mai puţin de 42 de plăgi înjunghiate, leziuni ce au dus la moarte, prin acţiunea sa de violenţă agresorul dând dovadă de cruzime faţă de victimă.

În cursul zilei curente procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost trimisă spre soluţionare judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea, arestarea preventivă sau trimiterea în judecată reprezintă etape şi măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nicio situaţie să înfrângă prezumţia de nevinovăţie de care se bucură oricare justiţiabil.


Sursă foto: DC News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233