dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. O femeie ar fi fost torturată de doi frați care bănuiau că are o relație cu tatăl lor: „Au luat-o din maşină şi au aruncat-o în curte. Ca pe un sac”

NAȚIONAL. O femeie ar fi fost torturată de doi frați care bănuiau că are o relație cu tatăl lor: „Au luat-o din maşină şi au aruncat-o în curte. Ca pe un sac”
10 octombrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

O întâmplare de o cruzime extremă şochează România. O contabilă abia a scăpat cu viaţă după ce a fost sechestrată şi torturată ore întregi de fiul şi fiica patronului pentru care lucra. O bănuiau că are o relaţie cu tatăl lor şi, din acest motiv, părinţii ar fi divorţat. Cei doi fraţi au fost ajutaţi de logodnicul fetei, pompier de meserie. Toţi trei sunt acum reţinuţi.

Incidentul s-ar fi petrecut în sediul unei firme de construcţii din localitatea Măgeşti, firmă care ar aparţine, conform jurnaliştilor locali, fostului primar al localităţii. Fiul şi fiica fostului edil, cu vârste de 29, respectiv 27 de ani, suspectau că tatăl lor are o relaţie cu contabila firmei, motiv pentru care au chemat-o pe aceasta la birou. După ce au legat-o, tuns-o şi bătut-o, ei au abandonat-o în curtea mamei sale. La fapte a participat un alt tânăr, angajat al ISU Bihor, prieten cu cei doi, acesta fiind, de altfel, motivul pentru care dosarul este instrumentat de Parchetul Militar.

Au zis: Hai să vă luaţi *** Şi a deschis uşa de la maşină şi era acolo chircită, în pielea goală, tunsă cheală. Şi au prins unul de-o parte, unul de alta, şi au băgat-o aici în curte. Şi a zbierat că să-mi fie ruşine! Nu mai ştia de ea, nu mai era coerentă. Când am văzut-o în ce situaţie e!”, a declarat mama victimei pentru Observator News.

Legată, nu ştiu, şi la faţă, şi la gură, era legată şi la mâini şi la picioare. Pur şi simplu, au luat-o din maşină şi au aruncat-o în curte. Ca pe un sac”, a declarat soțul femeii pentru sursa citată.

Potrivit datelor furnizate de Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj, victima are 40 de ani şi este mamă a doi copii, femeia fiind cea care a anunţat poliţia în seara zilei de vineri, 8 octombrie.

Din relatările persoanei vătămate s-a reţinut că în cursul după amiezii din ziua respectivă, a fost solicitată să se prezinte la sediul societăţii comerciale din localitatea Ortiteag, judeţul Bihor, la care este angajată în calitate de contabil, de către cei doi fii ai administratorului societăţii, numitul C.F de 29 de ani şi numita C.A., de 27 de ani, sub pretextul discutării unor probleme de serviciu. Ajunsă la sediu, cei doi, cărora li s-a alăturat şi subofiţerul B.C.F, de 31 de ani, prieten şi fost logodnic al numitei C.A, au sechestrat-o în sediul societăţii pe durata mai multor ore, au legat-o de mâini şi picioare, au exercitat multiple acte de agresiune fizică asupra sa, au dezbrăcat-o, au umilit-o, i-au tuns porţiuni din părul de pe cap, iar apoi au transportat-o cu un autoturism şi au abandonat-o, dezbrăcată, în curtea locuinţei mamei sale din localitatea Măgeşti, judeţ Bihor. Persoana vătămată reclamă, de asemenea, că i-au fost sustrase din geantă mai multe bunuri personale, respectiv bani, un telefon mobil şi un card bancar. Din relatările ei mai rezultă că motivul agresiunii celor trei ar fi fost reproşul pentru o presupusă relaţie amoroasă a sa cu C.G, tatăl celor doi fraţi mai sus amintiţi”, transmite Parchetul Militar care anchetează acest caz.


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233