dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. O fetiță de 10 ani s-a stins din viață chiar sub ochii tatălui său după ce a căzut dintr-o căruță

NAȚIONAL. O fetiță de 10 ani s-a stins din viață chiar sub ochii tatălui său după ce a căzut dintr-o căruță
12 octombrie 2021
Redactia DTV

Tragedie în Galați. O fetiță de doar 10 ani și-a găsit sfârșitul chiar sub privirile tatălui ei, după ce a căzut dintr-o căruță plină cu coceni. Nenorocirea a avut loc, ieri după-amiază, pe un drum din localitatea Roșcani, județul Galați.

Polițiștii gălățeni au stabilit că fetița și tatăl ei, un bărbat în vârstă de 44 de ani, se aflau într-o căruță încărcată cu coceni când, la coborârea unei pante, cei doi ar fi căzut de pe încărcătură, pe asfalt.

Din nefericire, copila a murit din cauza rănilor grave. Medicii care au ajuns la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul.

La data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 16.30, pe o stradă, din localitatea Roșcani, s-a produs un incident rutier, în urma căruia o minoră, de 10 ani, și-a pierdut viața. La fața locului, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu Bujor, sesizați, prin apelul unic de urgență 112, au constatat că decesul victimei ar fi survenit după ce ar fi căzut dintr-un atelaj hipo, condus de tatăl său, un bărbat, de 44 de ani. Din verificări, a reieșit că atelajul era încărcat cu coceni și, la coborârea unei pante, cei doi ar fi căzut de pe încărcătură, pe partea carosabilă. Echipajul SMURD, sosit la locul accidentului, a constatat decesul minorei”, transmite IPJ Galați.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal în acest caz, pentru infracțiunea de ucidere din culpă, urmând ca cercetările să stabilească împrejurările concrete în care s-a produs tragedia.


Sursă foto: news.ro

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233