dobroge.tv

Live

JUDEȚUL CONSTANȚA. Un bărbat a ajuns la spital după ce casa i-a fost mistuită de flăcări

14 octombrie 2021
Redactia DTV

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină joi, 14 octombrie, în comuna Lumina din județul Constanța.

Potrivit primelor informații, o casă situată pe strada Sirenei a fost mistuită de flăcări. În momentul izbucnirii incendiului, în casă se afla un bărbat.

Ulterior, acesta a fost scos din locuință de către vecini conștient și cooperant.

La fața locului au intervenit trei autospeciale de stingere cu apă, o autospecială SMURD C și o autospecială SAJ.

Bărbatul în vârstă de aproximativ 40 de ani a suferit arsuri pe 60% din suprafața corpului. Acesta a fost intubat și transferat la Spitalul Județean Constanța pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Ce spun reprezentanții IPJ

Joi 14 octombrie, în jurul orei 13.50, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o anexă a unei locuințe, din localitatea Lumina, ar fi fost cuprinsă de flăcări.

La fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, de 42 de ani, care prezenta arsuri pe suprafața corpului.

Victimei i s-au acordat îngrijiri medicale de către un echipaj al ambulanței, urmând ca aceasta să fie transportată la spital.

Polițiștii Postului de Poliție Lumina efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal”, transmit reprezentanții IPJ Constanța.

Ce spun reprezentanții ISU

La ora 13.47 am fost solicitați prin apel unic de urgență 112 să intervenim în Lumina, strada Sirenei, la un incendiu de casă în interiorul căreia se afla o persoană. Din primele momente au fost alocate trei autospeciale de stingere, un echipaj SMURD de Terapie Intensivă și un echipaj SAJ.

La locul solicitării a fost găsită o persoană care prezenta arsuri. Aceasta fiind preluată de echipajul SAJ.

În urma incendiului au ars materiale textile, mobilierul dintr-un dormitor de aproximativ 25 de metri pătrați. Cauza probabilă a incendiului fiind acțiune intenționată”, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233