dobroge.tv

Live

Jaf la o sală de jocuri din Năvodari. Un tânăr de 18 ani a ameninţat casiera cu un ciob, patronul a fost amendat cu 5.000 de lei - VIDEO

15 octombrie 2021
Redactia DTV

Un tânăr de 18 ani a ajuns în atenţia Poliţiei după ce a dat o spargere la o sală de jocuri din Năvodari. Tânărul amenințat-o pe casieră și a obligat-o să-i dea toți banii din casa de marcat.

Potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere și publicate de focuspress.ro, tânărul a intrat peste casieră, a ameninţat-o cu un ciob, a cerut toți banii din sertar într-o pungă, după care a plecat. Nu a ajuns prea departe, fiind prindde un echipaj al Poliției Locale Năvodari și predat echipajelor IPJ Constanța. Prejudiciul a fost recuperat și predat unității păgubite. Cu toate acestea, patronul a fost amendat cu 5.000 de lei pentru nerespectarea programului de funcționare, conform prevederilor legale.

"La data de 15 octombrie a.c., în jurul orei 1.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați de către o femeie, de 32 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la locul de muncă, respectiv o societate comercială cu profil sală de jocuri, ar fi fost constrânsă de către o persoană necunoscută, prin amenințarea cu acte de violență, să predea încasările din ziua anterioară, iar după comiterea faptei, bărbatul a fugit. La scurt timp, polițiștii locali din Năvodari au identificat persoana în cauză, fiind vorba despre un bărbat, de 18 ani, care a fost condus la sediul Poliției orașului Năvodari pentru cercetări. Totodată, asupra acestuia a fost găsită suma de peste 15.000 de lei.

În urma administrării probatoriului în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Totodată, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au aplicat administratorului societății comerciale o sancțiune contravențională, în valoare de 5.000 de lei, pentru nerespectarea programului de funcționare, conform prevederilor legale, respectiv pentru faptul că sala de jocuri nu a fost închisă la orele 00.00",au transmis reprezentanții Poliției.

Sursă foto: observatornews.ro

Sursă video: focuspress.to

Etichete:
jaf navodari
Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233