dobroge.tv

Live

TULCEA. Un bărbat a fost bătut cu sălbăticie în curtea spitalului, chiar sub ochii agenților de pază: „De ce îl lăsați să-l bată?”. VIDEO

TULCEA. Un bărbat a fost bătut cu sălbăticie în curtea spitalului, chiar sub ochii agenților de pază: „De ce îl lăsați să-l bată?”. VIDEO
16 octombrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un bărbat a fost bătut cu sălbăticie, pânp a căzut la pământ, în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Tulcea, chiar de faţă cu mai mulţi agenţi de pază plătiţi să asigure ordinea şi siguranţa în unitatea medicală.

Întreaga scena a fost filmată de un martor și postată pe rețelele de socializare. În clipul video se poate observa cum victima este ţinută de gât de agresor, iar apoi încasează mai mulţi pumni în zona capului, până ce se prăbuşeşte la pământ. În acelaşi timp, cel care filmează scenele violente cu telefonul mobil îl întreabă pe agresor ce are cu bărbatul pe care îl loveşte, dar şi pe agenţii de pază.

Clipul video poate fi urmărit AICI

„Martor: Dar de ce dai, bre, în el? De ce dai în el? Voi de ce nu vă băgaţi? Paza, voi ce faceţi aici, de ce îl lăsaţi să-l bată?

Agent de pază: Dar ce treabă am eu cu domnul?

Martor: Ce treabă ai tu cu domnul?

Agresor: Te rog frumos, opreşte”, este discuția dintre bărbatul care a filmat și cei implicați.

Potrivit Observator News, pentru că pacientul făcea scandal, un medic ar fi apăsat butonul de panică. Atunci a intervenit unul dintre angajaţii spitalului, un bărbat de 54 de ani.

Odată scos în curte, bătrânul a fost luat la pumni. Poliţia a deschis deja o anchetă, în acest caz. La fel şi conducerea spitalului.

Ce spun oamenii legii

În seara zilei de 15 octombrie a.c. în urma apariției în spațiul public a unui material video în care apare un bărbat agresat fizic și verbal, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea unei fapte de natură penală. În urma verificărilor efectuate a fost identificată persoana bănuită de comiterea agresiunilor că fiind un bărbat de 54 ani din municipiul Tulcea.

În cauză polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, în continuare efectuându-se cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii incidentului”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Tulcea.


Sursă foto: Facebook Bujor Ligia 

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233