dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. O mașină s-a făcut praf în urma unui accident devastator: patru persoane, printre care un bebeluș de un an, au ajuns la spital

NAȚIONAL. O mașină s-a făcut praf în urma unui accident devastator: patru persoane, printre care un bebeluș de un an, au ajuns la spital
16 octombrie 2021
Redactia DTV

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme a avut loc în această după-amiază în dreptul localităţii prahovene Posada. Cinci persoane se aflau în cele două autovehicule, printre care şi un bebeluş.

Potrivit Observator News, în accident au fost implicate două autoturisme, unul condus de un bărbat în vârstă de 32 de ani și un altul condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani. Au fost transportați la spital șoferul în vârstă de 34 de ani, două pasagere (60 și 25 de ani) și un copil în vârstă de un an.

Bebeluşul aflat într-unul dintre cele două vehicule a suferit un traumatism cranio-cerebral, iar alte trei persoane au rămas încarcerate. Acestea au rămas tot timpul conştiente”, spune Raluca Vasiloae, reprezentant ISU Prahova.

La locul accidentului s-au deplasat două autospeciale ale ISU Prahova, dar şi mai multe ambulanţe care i-au transportat pe răniţi la spital.

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.


Sursă foto: Observator News

Galerie Foto

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233