dobroge.tv

Live

Alertă în Agigea! Acoperișul unei mănăstiri a fost cuprins de flăcări

Alertă în Agigea! Acoperișul unei mănăstiri a fost cuprins de flăcări
20 octombrie 2021
Redactia DTV

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină miercuri, 20 octombrie, în localitatea Agigea din județul Constanța.

Potrivit primelor informații, este vorba despre un incendiu care se manifestă la mănăstirea din zona Dedeman Agigea.

La fața locului au fost alocate cinci autospeciale de stingere, două autoscări, două echipaje SMURD și o cisternă cu apă.

UPDATE

Nu au fost înregistrate victime.

Arde acoperișul clădirii cu scop de cazare.

UPDATE

Clădirea are două etaje și o mansardă, cu o suprafață totală de aproximativ 400 de metri pătrați.

În spriin se deplasează o Autospecială de Stingere cu Apă și Spumă a ISU Ialomița și Autospecială de Stingere cu Apă și Spumă a ISU Călărași.

Ce spun pompierii

La această oră, ISU Constanța intervine în Agigea, la Mănăstirea Izvorul Tămăduirii, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul clădirii cu destinația spații de cazare. La fața locului intervin din cadrul ISU Constanța cinci autospeciale cu apă și spumă, două autoscări, două echipaje SMURD tip B, o cisternă, iar de la ISU Călărași și ISU Ialomița, urmează să sosească în sprijin câte o autospecială de stingere. Totalul efectivelor care intervin la această oră este de 34 de pompieri din cadrul ISU Constanța, urmând să mai sosească opt pompieri”, a declarat plt. adj. Parconie Răzvan.

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233