dobroge.tv

Live

Lacrimi și durere după ce Georgiana a fost ucisă de cumnatul ei, cu câteva zile înainte de a naște. Înainte de tragedie, tânăra a sunat la 112

Lacrimi și durere după ce Georgiana a fost ucisă de cumnatul ei, cu câteva zile înainte de a naște. Înainte de tragedie, tânăra a sunat la 112
21 octombrie 2021
Redactia DTV

Durere fără margini în familia unor brăileni, după ce Georgiana, o tânără de 27 de ani, însărcinată, a fost ucisă de cumnatul ei cu doar câteva zile înainte de a naște. Conflictul între cei doi ar fi pornit de la o moștenire.

Goergiana a fost ucisă cu sălbăticie de cumnatul ei, care apoi a încercat să își pună capăt zilelor. Nu a reușit, astfel că bărbatul se află acum internat la Spitalul Județean.

Trebuia să nască, mai avea două zile. Era o relație cam proastă între ea și cumnat”, spune mama Georgianei pentru Observator News.

Cumnatul nu era om de.. era o lepră. Eu nu l-am văzut niciodată. A fost pe aici dar nu i-am văzut ochii”, a declarat tatăl femei pentru sursa citată.

Soțul Georgianei, care se afla în Germania în momentul producerii tragediei, urmează să vină în țară.

Înainte să o o înjunghie pe fată, cumnatul a incendiat casa în care locuiau. Speriată și simțindu-și viața pusă în pericol, fata a sunat la numărul unic de urgență, anunțând că bărbatul vrea să incendize casa. Nu a mai apucat să facă altceva, pentru că a fost înjunghiată de două ori în zona inimii, rănile fiindu-i fatale.

Polițiștii continuă să facă cercetări în acest caz, pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs teribila crimă.

Tânăra și cumnatul ei s-ar fi certat din cauza unei moșteniri

Dr. Voicu Dragoș, medic primar chirurg, directorul medical al Spitalul Județean Brăila, a declarat pentru Observator, că motivul conflictului între cei doi ar fi fost legat de o moştenire.

Pacientul este stabil. Este vorba despre un tânăr de 30 de ani, din comuna Măxineni, care, în cursul nopții trecute, pentru niște motive legate de moștenire, s-a supărat și a dat foc casei părintești. Cumnata dumnealui, care era însărcinată în 9 luni și urma să nască în maxim o săptămână, a încercat să sune pompierii în primă instanță, iar el a încercat să o oprească cu un cuțit de bucătărie cam de 25 de centimetri, cu lama îngustă. Numai că, reușind să o împiedice, i-a provocat două plăgi cardiace, care i-au fost fatale femeii. Când a constatat consecințelor lui, a încercat să se sinucidă. Potrivit specialistului, bărbatul s-a înjunghiat de trei ori, însă tentativa de suicid a eșuat. Preluat de ambulanță, individul a ajuns la UPU a Spitalului Județean”, a declarat Dr. Voicu Dragoș, medic primar chirurg pentru sursa citată.


Sursă foto: Observator News

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233