dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Un băiețel de nouă ani a ajuns la spital după ce a fost bătut cu pumnii și picioarele de către colegi: „L-au dat cu capul, l-au dat de calorifer”

NAȚIONAL. Un băiețel de nouă ani a ajuns la spital după ce a fost bătut cu pumnii și picioarele de către colegi: „L-au dat cu capul, l-au dat de calorifer”
21 octombrie 2021
Redactia DTV

Situaţie gravă la o şcoală din judeţul Arad. Un elev de nouă ani a ajuns la spital, după ce a fost bătut cu pumnii şi picioarele de alţi doi colegi de clasa a treia. Incidentul s-a petrecut în pauză, iar profesorii au aflat ce s-a întâmplat abia după ce copilul agresat i-a povestit mamei lui.

Potrivit Observator News, incidentul s-a petrecut după ce, la finalul pauzei, băiatul de nouă ani a închis ușa de la clasă, la îndemnul învățătoarei. Pe hol însă rămăsese un alt elev, care s-a supărat când a văzut că i-a fost închisă ușa în față. Așa că, ajutat de un alt băiat, şi-a luat colegul la bătaie. Rudele spun că nu ar fi prima dată când băiatul e victima colegilor.

L-au dat cu capul, l-au dat de calorifier, cu pumnii și cu picioarele l-au pus jos și l-au lovit în stomac și în față”, a declarat sora băiatului pentru sursa citată.

Mai mult, aceasta spune că băiețelul a mai avut în trecut probleme cu aceeași copii, în primul an de școală: „Venea ba cu nasul sapart, ba cu ochiul vânăt, odată chiar cu doi dinții clătinați. Și nu se lua măsuri, venea Poliția, dar pe cale amiabilă oarecum”.

Copilul bătut nu a spus iniţial nimic, însă în timpul orei de engleză i s-a făcut rău.

Băiețelul mânca, când doamna de engleză a intrat în clasă. Aproximativ după jumătate de oră, a solicitat doamnei profesoare să o sune pe mama lui că-l doare burta. Profesoara a sunat-o pe mama elevului și i-a spus la telefon mamei sale că de fapt un băieţel l-a lovit cu pumnul în burtă. Așa a aflat și cadrul didactic de ceea ce s-a întâmplat”, a declarat Sorina Vanci, director şcoala Buteni pentru sursa citată.

Mama copilului a venit imediat la şcoală şi l-a dus la spital. Medicii au constatat că băiatul avea şi o lovitură la cap.

Are ceva la cap, sper să nu fie cheag de sânge, că na, are şi astm şi dacă făcea şi o criză de astm îi putea fi fatal”, a mai declarat sora băiatului.

Conducerea şcolii din Buteni a deschis o anchetă, iar incidentul va fi analizat în comisia de disciplină. Părinţii copilului bătut nu au depus plângere la Poliţie.


Sursă foto: realitatea.net

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233