dobroge.tv

Live

O casă din Eforie Nord a fost cuprinsă de flăcări

O casă din Eforie Nord a fost cuprinsă de flăcări
21 noiembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină duminică, 21 noiembrie, în urmă cu puțin timp, în localitatea Eforie Nord din județul Constanța.

Potrivit primelor informații, o casă situată pe strada 23 August a fost cuprinsă de flăcări.

La fața locului se află Stația Tuzla: două Autospeciale de Stingere cu Apă şi Spumă, douăechipaj SMURD și o Autospecială de Stingere cu Apă şi Spumă a Detașamentului Port.

UPDATE - 22.20

„În jurul orei 18.00, prin apel unic de urgență 112, am fost solicitați să intervenim în Eforie Nord, strada 23 August, la un incendiu izbucnit la o casă. Din primele momente, la fața locului au fost alocate trei Autospeciale de Stingere cu Apă şi Spumă, două echipaje SMURD tip B și SVSU Eforie cu autospeciala de stingere.

Ajunse la fața locului, echipajele de intervenție au constatat că incendiul se manifestă violent la acoperișul unei clădiri de aproximativ 300 de metri pătrați, aceasta având destinația de locuințe sociale. La momentul izbucnirii incendiului, la interior se aflau trei persoane care s-au autoevacuat. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor unei persoane care suferise un atac de panică, dar aceasta a refuzat ulterior transportul la spital.

Echipajele de intervenție sunt și la această oră la locul intervenției și lucrează pentru lichidarea incendiului. Cauza probabilă a incendiului va fi stabilită ulterior.”, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233