dobroge.tv

Live

Desfăşurare de forţe în Constanţa în urma unei ameninţări cu bombă.''A solicitat să se elibereze Curtea de Apel întrucât se va întâmpla o nenorocire''

23 noiembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Două alerte de explozie primite simultan la 112 au paralizat cele mai importante instanțe judecătoreşti din județ. Curtea de Apel Constanța și Judecătoria Medgidia au fost evacuate azi dimineață în urma unor amenințări cu bombă. Aproximativ 400 de persoane au fost evacuate. Un bărbat a spus la telefon că la cele două instituții „urmează să se întâmple o nenorocire”. Din fericire s-au dovedit a fi alarme false.

O ameninţare cu bombă a pus pe jar autorităţile din Constanţa. Sunt vizate Curtea de Apel Constanţa şi Judecătoria Medgidia. La faţa locului se află mai multe echipaje de poliţie, pompieri şi jandarmi, dar şi două echipe de pirotehniști. Toate procesele au fost suspendate, iar oamenii, evacuaţi din clădire.

„Astăzi, în jurul orei 9 s-a primit un apel 112, de la un bărbat, care a solicitat să se elibereze Curtea de Apel Constanţa şi Judecătoria Medgidia, întrucât se va întâmpla o nenorocire. Poliţiştii, jandarmii şi pompierii constănţeni sunt la faţa locului, iar la acest moment se evacuează persoanele din cele 2 instituţii. Vom reveni cu informaţii“,a transmis IPJ Constanţa.

UPDATE. ”La faţa locului se află poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa, respectiv ai Poliţiei municipiului Medgidia, pentru restricţionarea circulaţiei în zonele vizate. De asemenea, se asigură perimetrul în zonă, de către poliţişti şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, respectiv ai Grupării de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanţa. La faţa locului se află şi pompieri militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al judeţului Constanţa, care asigură zona pentru măsuri de protecţie şi stingere a incendiilor”, a transmis IPJ Constanţa.

IP Constanţa a precizat că specialişti pirotehnişti din cadrul Serviciului Român de Informaţii efectuează, la acest moment, controlul Curţii de Apel Constanţa, iar concomitent, pirotehnişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa efectuează controlul Judecătoriei Medgidia.

Toate persoanele din ambele instituţii au fost evacuate - aproximativ 400 de persoane.

UPDATE

A fost întocmit un dosar de cercetarepenală și se fac verificări pentru a se stabili identitatea persoanei care a sunat la 112 și luarea măsurilor legale care se impun”, a declarat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233