dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Rămășițele a doi bebeluși, găsite în curtea unei case. Mama lor i-ar fi ucis și îngropat după ce i-a născut: „Voiaţi să îi dau la câini?”

NAȚIONAL. Rămășițele a doi bebeluși, găsite în curtea unei case. Mama lor i-ar fi ucis și îngropat după ce i-a născut: „Voiaţi să îi dau la câini?”
23 noiembrie 2021
Redactia DTV

Descoperire macabră într-un sat din Mehedinţi. În curtea casei unei femei, au fost găsite, acoperite cu pământ, osemintele a doi bebeluşi, ambii copii ai ei. Unul ar fi fost adus pe lume anul trecut, iar celălalt, în urmă cu trei ani. Femeia susţine că i-a născut morţi şi nu a avut bani de o înmormântare creştinească.

Copiii s-au născut morţi”, a declarat mama pentru Observator News.

Potrivit sursei citate, faptele au ieșit la iveală după ce fiica femeii, în vârstă de 16 ani a sunat la 112. Fata, elevă olimpică, le-a spus poliţiştilor că mama ei a bătut-o şi că în curtea casei, sunt îngropaţi doi bebeluşi.

Urmare a percheziţiei efectuate în cauză, au fost identificaţi în curtea casei la o distanţă de 50 de centimetri unul de celălalt, unul era pus într-o pungă de plastic, iar celălalt a fost într-o cutie de carton”, a declarat pentru sursa citată Lavinia Şişman, procuror Parchetul Mehedinţi.

Întrebată de ce și-a îngropat copiii în curte, femeia a spus: „Unde voiaţi să-i îngrop? Să îi dau la câini sau ce să fac cu ei?”.

Unul dintre bebeluşi s-ar fi născut în toamna anului 2018, iar celălalt, anul trecut. Nici vecinii, nici autorităţile n-au bănuit că femeia fusese gravidă.

Fiica cea mare a fost luată în grija protecţiei copilului.

Expertiza urmează să stabilească dacă bebeluşii s-au născut vii sau morţi. Cert este că, în cazul unuia dintre ei, sarcina fusese dusă la termen. Femeia este în arest la domiciliu. E cercetată pentru omor calificat.


Sursă foto: Observator News

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233