dobroge.tv

Live

Percheziţii în judeţul Constanţa. O reţea de prostituţie a fost destructurată, 10 persoane audiate

Percheziţii în judeţul Constanţa. O reţea de prostituţie a fost destructurată, 10 persoane audiate
24 noiembrie 2021
Redactia DTV

Procurorii DIICOT anunţă destructurarea unui grup infracţional organizat, profilat pe infracţiuni de proxenetism şi spălare a banilor şi care acţiona, de aproximativ nouă ani în afara ţării. Activitatea traficanţilor de carne vie a început într-o provincie din Spania, iar de-a lungul anilor proxeneţii au ajuns să ducă tinere prostituate din România în mai multe ţări din vestul Europei, exploatarea acestora asigurându-le traficanţilor o viaţă de lux. Şi la Giurgiu, Bucureşti, Piteşti, Craiova, Constanţa şi Tulcea grupuri infracţionale specializate în prostituţie au fost destructurate.

În această dimineaţă, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanţa, efectuează 13 percheziţii domiciliare, la locuinţele unor persoane bănuite de trafic de minori şi proxenetism.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2020 – 2021, persoanele bănuite ar fi recrutat şapte persoane, minore şi majore, pe care le-ar fi adăpostit şi le-ar fi determinat să practice prostituţia, în oraşul Cernavodă.

La sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanţa, vor fi conduse, în vederea audierii, 10 persoane. Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale.

Sursă foto: https://brasovmetropolitan.ro/

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233