dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. O tânără de 18 ani este în stare critică la spital: s-a aruncat de la etajul opt după o ceartă cu iubita

NAȚIONAL. O tânără de 18 ani este în stare critică la spital: s-a aruncat de la etajul opt după o ceartă cu iubita
24 noiembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

O tânără de 18 ani din Baia Mare a ajuns la spital în stare gravă după ce s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc. Tânăra ar fi recurs la acest gest după o ceartă cu iubita.

Potrivit Observator News, cele două fete locuiau în chirie într-un apartament de pe bulevardul Traian din Baia Mare alături de o prietenă. Una venise din judeţul Bistrița Năsăud, cealaltă din Cluj, în urmă cu aproximativ șase luni. Nu se ştie de cât timp aveau şi o relaţie intimă. Cert e că, recent, tânăra de 18 ani și-ar fi exprimat dorința de a se muta acasă, la Colibița, iar iubita nu ar fi fost de acord.

De aici au pornit și certurile. Până aseară, când fata a decis să recurgă la un gest extrem. A profitat de faptul că a rămas singură în apartament, a închis ușa pe interior și mai apoi s-a aruncat de la balcon.

Am auzit buf. Acolo jos o picat. Acolo a venit SMURD-ul de acolo au tras-o niste oameni pe balcon”, a declarat un martor pentru sursa citată.

Fata a căzut pe prelata unui magazin situat la parterul blocului. Sosiți la fața locului, medicii au intrat prin apartamentul situat la etajul unu pentru a putea ajunge la victimă.

Am întrebat ce s-a întâmplat și ele au zis că erau la magazin când s-a aruncat. După aceea au schimbat, au spus că ele erau în casă şi că fata care s-a aruncat a închis balconul şi aşa s-a aruncat. Acum nu știm”, a declarat o vecină pentru sursa citată.

Adolescenta a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare, în stare gravă. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire. Oamenii legii vor să afle acum exact ce s-a întâmplat în apartament şi dacă a fost vorba despre o tentativă de crimă sau una de sinucidere. Până atunci cazul este cercetat sub săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233