dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. O tânără de 18 ani este în stare critică la spital: s-a aruncat de la etajul opt după o ceartă cu iubita

NAȚIONAL. O tânără de 18 ani este în stare critică la spital: s-a aruncat de la etajul opt după o ceartă cu iubita
24 noiembrie 2021
Redactia DTV

O tânără de 18 ani din Baia Mare a ajuns la spital în stare gravă după ce s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc. Tânăra ar fi recurs la acest gest după o ceartă cu iubita.

Potrivit Observator News, cele două fete locuiau în chirie într-un apartament de pe bulevardul Traian din Baia Mare alături de o prietenă. Una venise din judeţul Bistrița Năsăud, cealaltă din Cluj, în urmă cu aproximativ șase luni. Nu se ştie de cât timp aveau şi o relaţie intimă. Cert e că, recent, tânăra de 18 ani și-ar fi exprimat dorința de a se muta acasă, la Colibița, iar iubita nu ar fi fost de acord.

De aici au pornit și certurile. Până aseară, când fata a decis să recurgă la un gest extrem. A profitat de faptul că a rămas singură în apartament, a închis ușa pe interior și mai apoi s-a aruncat de la balcon.

Am auzit buf. Acolo jos o picat. Acolo a venit SMURD-ul de acolo au tras-o niste oameni pe balcon”, a declarat un martor pentru sursa citată.

Fata a căzut pe prelata unui magazin situat la parterul blocului. Sosiți la fața locului, medicii au intrat prin apartamentul situat la etajul unu pentru a putea ajunge la victimă.

Am întrebat ce s-a întâmplat și ele au zis că erau la magazin când s-a aruncat. După aceea au schimbat, au spus că ele erau în casă şi că fata care s-a aruncat a închis balconul şi aşa s-a aruncat. Acum nu știm”, a declarat o vecină pentru sursa citată.

Adolescenta a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare, în stare gravă. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire. Oamenii legii vor să afle acum exact ce s-a întâmplat în apartament şi dacă a fost vorba despre o tentativă de crimă sau una de sinucidere. Până atunci cazul este cercetat sub săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Sursă foto: Observator News

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233