dobroge.tv

Live

Alertă în Eforie Nord! Bărbat căzut într-un bazin dintr-un peco dezafectat - unui pompier care a intrat după el i s-a făcut rău

25 noiembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină în urmă cu puţin timp în Eforie Nord, acolo unde un bărbat a căzut într-un bazin de combustibil al unui peco dezafectat.

La faţa locului intervin un echipaj ASAS (autospecială de stingere cu apă și spumă), un echipaj SMURD B, un echipaj de descarcerare.

Intervenţia este una dificilă, întrucât bărbatul este inconştient. Unui pompier care a intrat după bărbat i s-a făcut rău şi a primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Ce spun polițiștii

Astăzi, în jurul orei 12.00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Agigea au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că unei persoane i s-ar fi făcut rău, în timp ce efectua lucrări de întreținere la o benzinărie.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 30 de ani, care ar fi executat lucrări de igienizare/curățare la o stație peco dezafectată din localitatea Agigea (zona podului de la Ro-Ro).

Din primele informații, se pare că bărbatul în cauză s-ar fi aflat în interiorul unui bazin cu deșeuri petroliere, executând lucrările în timpul liber, în baza unei înțelegeri verbale cu administratorul societății comerciale, și nu în cadrul unui contract de prestări servicii.

La fața locului s-au deplasat echipaje SMURD și SAJ, însă din nefericire, bărbatul a decedat.

În timpul intervenției, un pompier militar din cadrul ISU Dobrogea și-a pierdut conștiența, acesta fiind asistat medical. Pompierul și-a revenit, fiind transportat la spital, în stare stabilă, pentru investigații amănunțite.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Sursă foto: ziuadeconstanta.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233