dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Un bărbat a fost prins transportând droguri pentru că îşi plimba câinele fără botniţă

NAȚIONAL. Un bărbat a fost prins transportând droguri pentru că îşi plimba câinele fără botniţă
25 noiembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un bărbat a fost prins, ieri seară, de jandarmii bucureşteni, în timp ce transporta droguri în zona Gării de Nord. Oamenii legii au devenit suspicioşi, după ce tânărul a avut un comportament ciudat în timpul discuţiilor pentru care fusese oprit deoarece câinele pe care îl plimba nu avea botniţă.

Potrivit Observator News bărbatul a fost oprit de jandarmi în timp ce îşi plimba câinele, miercuri seară în jurul orei 22:00. Deoarece animalul făcea parte dintr-o rasă pentru care legea impune purtarea botniţei, oamenii legii l-au atenţionat pe bărbat. În timpul discuţiilor, tânărul a devenit agitat, ceea ce a atras suspiciunea jandarmilor.

Pentru că din comportamentul său reieşea că ar fi avut ceva de ascuns, bărbatul a fost percheziţionat. Asupra lui au fost găsite mai multe plicuri cu substanţe interzise.

În data de 24 noiembrie, în jurul orei 22:30, în zona Gării de Nord, jandarmii au observat un bărbat, în timp ce își plimba câinele. Constatându-se faptul că este un câine dintr-o rasă pentru care legea prevede purtarea botniței în spațiul public, bărbatul a fost avertizat verbal și i s-a pus în vedere să respecte legea. Pe timpul dialogului, persoana a început să își piardă calmul. Gesturile sale trădau faptul că ascunde ceva. I s-a cerut să prezinte ce are asupra sa. A recunoscut că deține plante și substanțe interzise prin Legea nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, republicată, și le-a prezentat jandarmilor. În cauză, au fost întocmite actele necesare continuării cercetărilor”, au transmis poliţiştii.


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233