dobroge.tv

Live

TULCEA. Fetiță de patru ani, operată timp de șase ore după ce a fost sfâşiată de câinele vecinilor

TULCEA. Fetiță de patru ani, operată timp de șase ore după ce a fost sfâşiată de câinele vecinilor
25 noiembrie 2021
Redactia DTV

Sfâşiată de câinele vecinilor, o fetiţă de patru ani a ajuns în stare gravă la spital și a stat în operaţie timp de șase ore la spitalul din Galaţi. Copila ajunsese în stare gravă, după ce a fost atacată de animalul agresiv.

Potrivit Observator News, fatița a ajuns în stare gravă la spital. Pentru salvatori, intervenţia a fost o luptă contracronometru. Ea a trebuit adusă cu o ambulanţă până la trecerea BAC, iar de acolo a fost preluată de SMURD şi dusă la spitalul pentru copii din Galaţi. Acolo a intrat imediat în operaţie.

Starea copilului este una gravă, dar stabilă. Medicii de la Spitalul de Copii din Galaţi au fost nevoiţi să o opereze de urgenţă seara trecută, atunci când copila a ajuns la spital. Totul s-a petrecut chiar în curtea casei bunicilor, acolo unde copila locuieşte. Se juca când a fost atacată de câinele vecinilor, animal care nu era ţinut în lanţ.

Bunica a reuşit să o scoată din colţii animalului şi a sunat la ambulanţă. Un echipaj medical a transportat-o la spitalul din Măcin, dar pentru că suferise răni foarte grave în zona capului şi a feţei, medicii au decis să o transporte la Galaţi. Aceasta a suferit leziuni puternice după atacul câinelui.

Poliţiştii din Tulcea au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să îl audieze pe proprietarul câinelui. Animalul face parte dintr-o rasă considerată agresivă.


Sursă foto: Observator News

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233