dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Un profesor a fost filmat în timp ce dansa lasciv cu o fată de 16 ani, în fața elevilor

NAȚIONAL. Un profesor a fost filmat în timp ce dansa lasciv cu o fată de 16 ani, în fața elevilor
25 noiembrie 2021
Redactia DTV

Un nou scandal zguduie învăţământul românesc. Un profesor de muzică care lucra cu jumătate de normă la Liceul Jean Monnet, dar şi la o altă şcoală din Capitală, le-ar fi predat elevilor o lecţie de striptease.

Potrivit Observator News, pe ritmuri muzicale bine alese, profesorul a mimat scene erotice cu o elevă de 16 ani. Totul s-a întâmplat la o petrecere la care au participat mai mulţi adolescenţi, care aplaudau şi încurajau dansul lasciv al profesorului.

Cadrul didactic a fost prezent la petrecere în calitate de stripper, după ce adolescenții l-au închiriat de pe un site dedicat adulților, scrie click.ro.

Filmuleţul a ajuns pe contul de Instagram al unei eleve şi de aici s-a răspândit.

După ce clipul a devenit viral, profesorul şi-a dat demisia atât de la liceu, cât şi de la şcoala unde preda. Conducerea liceului Jean Monnet spune că profesorul susţine că este vorba despre o confuzie, iar cel care apare în imagini nu este el. Poliţiştii anchetează cazul.

Nu este primul scandal în care este implicat liceul Jean Monnet. În 2011, un profesor de sport a fost acuzat de o elevă de viol. Acesta a fost condamnat la trei ani si jumătate de închisoare cu suspendare.


Sursă foto: click.ro

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233