dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Crimă înfiorătoare: Alex, un tânăr de 21 de ani și-a ucis unchiul cu toporul. Bărbatul nu a mai avut nicio șansă

NAȚIONAL. Crimă înfiorătoare: Alex, un tânăr de 21 de ani și-a ucis unchiul cu toporul. Bărbatul nu a mai avut nicio șansă
28 noiembrie 2021
Redactia DTV

O crimă înfiorătoare a avut loc sâmbătă seara, în satul Moigrad din Sălaj. Un tânăr de 21 de ani și-a ucis unchiul cu toporul după ce s-au certat.

Potrivit sportulsalajean.ro, Alex şi-ar fi petrecut seara la un pahar, alături de nişte prieteni şi un alt unchi. În jurul orei 20.00, tânărul ar fi ieşit pe stradă, unde s-a întâlnit cu unchiul său. Între cei doi ar fi avut loc unele discuţii mai aprinse. S-a ajuns la harţa. Tânărul i-ar fi spus procurorului că unchiul său de 51 de ani i-a dat o palmă şi l-a ameninţat cu moartea.

În acel moment, nepotul s-a dus furios acasă, a pus mâna pe un topor, a revenit pe stradă şi l-a lovit violent în cap pe unchiul său, chiar cu partea ascuţită a securii! Victima nu a avut nicio şansă, astfel că bărbatul a murit la scurt timp.

A fost un conflict spontan în mijlocul drumului. La ora 20.12, un un vecin a sunat la 112. Unchiul şi nepotul s-au mai certat şi înainte. La mijloc ar fi fost vorba despre nişte postări ale tânărului pe Facebook. Aseară, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, cei doi şi-au adus aminte de acele probleme şi au început din nou discuţiile. S-au luat la harţă pe stradă, iar tânărul a fugit acasă, a luat o secure şi l-a lovit o singură dată în cap şi gata. A lovit cu tăişul… Victima a murit instantaneu”, a declarat Adrian Olar, procurorul de caz, pentru Ştirile din Sălaj.

Iniţial, Alex a susţinut o altă variantă a poveştii, cum că l-ar lovit pe unchiul său, Ghiţă, cu piciorul în piept şi acesta a căzut şi s-a lovit puternic la cap. În cele din urmă şi-a recunoscut faptele ţi a fost reţinut, urmând să fie prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Pentru fapta sa, tânărul riscă să rămână în spatele gratiilor între 10 şi 20 de ani.


Sursă foto: DC News

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233