dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Crimă înfiorătoare: Alex, un tânăr de 21 de ani și-a ucis unchiul cu toporul. Bărbatul nu a mai avut nicio șansă

NAȚIONAL. Crimă înfiorătoare: Alex, un tânăr de 21 de ani și-a ucis unchiul cu toporul. Bărbatul nu a mai avut nicio șansă
28 noiembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

O crimă înfiorătoare a avut loc sâmbătă seara, în satul Moigrad din Sălaj. Un tânăr de 21 de ani și-a ucis unchiul cu toporul după ce s-au certat.

Potrivit sportulsalajean.ro, Alex şi-ar fi petrecut seara la un pahar, alături de nişte prieteni şi un alt unchi. În jurul orei 20.00, tânărul ar fi ieşit pe stradă, unde s-a întâlnit cu unchiul său. Între cei doi ar fi avut loc unele discuţii mai aprinse. S-a ajuns la harţa. Tânărul i-ar fi spus procurorului că unchiul său de 51 de ani i-a dat o palmă şi l-a ameninţat cu moartea.

În acel moment, nepotul s-a dus furios acasă, a pus mâna pe un topor, a revenit pe stradă şi l-a lovit violent în cap pe unchiul său, chiar cu partea ascuţită a securii! Victima nu a avut nicio şansă, astfel că bărbatul a murit la scurt timp.

A fost un conflict spontan în mijlocul drumului. La ora 20.12, un un vecin a sunat la 112. Unchiul şi nepotul s-au mai certat şi înainte. La mijloc ar fi fost vorba despre nişte postări ale tânărului pe Facebook. Aseară, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, cei doi şi-au adus aminte de acele probleme şi au început din nou discuţiile. S-au luat la harţă pe stradă, iar tânărul a fugit acasă, a luat o secure şi l-a lovit o singură dată în cap şi gata. A lovit cu tăişul… Victima a murit instantaneu”, a declarat Adrian Olar, procurorul de caz, pentru Ştirile din Sălaj.

Iniţial, Alex a susţinut o altă variantă a poveştii, cum că l-ar lovit pe unchiul său, Ghiţă, cu piciorul în piept şi acesta a căzut şi s-a lovit puternic la cap. În cele din urmă şi-a recunoscut faptele ţi a fost reţinut, urmând să fie prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Pentru fapta sa, tânărul riscă să rămână în spatele gratiilor între 10 şi 20 de ani.


Sursă foto: DC News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233