dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Accident cumplit în această dimineață: un bărbat a murit pe loc, iar alte cinci persoane sunt stare gravă

NAȚIONAL. Accident cumplit în această dimineață: un bărbat a murit pe loc, iar alte cinci persoane sunt stare gravă
29 noiembrie 2021
Redactia DTV

Traficul este blocat luni dimineaţă pe DN2, în localitatea buzoiană Costeşti, din cauza unui accident soldat cu decesul unei persoane şi cu rănirea gravă a altor cinci.

Circulaţia rutieră este blocată în prezent pe ambele sensuri de mers ale DN 2, în localitatea Costeşti, judeţul Buzău, unde s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Conform IPJ Buzău, accidentul s-a produs între un autoturism condus pe direcţia Buzău către Bucureşti de un şofer buzoian în vârstă de 57 de ani şi un autoturism care circula din sens opus, la volanul căruia se afla o femeie în vârstă de 32 de ani, din Brăila.

În urma impactului deosebit de puternic, şoferul buzoian a murit pe loc, în timp ce toţi cei patru pasageri din maşina pe care acesta o conducea, bărbaţi cu vârste cuprinse între 34 şi 60 de ani, au fost grav răniţi.

De asemenea, a fost rănită şi femeia de la volanul celuilalt autovehicul.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital.

La locul accidentului, pe DN 2 E 85, traficul este blocat. La ieşire din municipiul Buzău, circulaţia este redirecţionată pe DN1B, până la reluarea traficului în condiţii normale pe şoseaua europeană.


Sursă foto: news.ro

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233