dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Trei tineri au murit pe loc, într-o mașină strivită de două TIR-uri, iar un copil a zburat prin parbriz și nu a mai avut nicio șansă

NAȚIONAL. Trei tineri au murit pe loc, într-o mașină strivită de două TIR-uri, iar un copil a zburat prin parbriz și nu a mai avut nicio șansă
30 noiembrie 2021
Redactia DTV

Patru vieți curmate într-o clipă. Tragedia s-a petrecut aseară, pe o şosea din judeţul Caraş Severin. Un autoturism a fost prins ca într-o menghină între două TIRuri, iar cei trei tineri care se aflau în maşină au murit pe loc, striviţi. Un copil a fost aruncat prin parbrizul unuia dintre camioane și nu a mai avut nicio șansă.

Potrivit Observator News, accidentul s-a produs pe Drumul Naţional 6, în localitatea Cornea. Şoferul unui autocamion a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens. A izbit frontal un autoturism şi l-a proiectat într-un alt TIR, care circula în spatele lui. Cei trei tineri care se aflau în maşină n-au avut nicio şansă. Au fost striviţi între doi mastodonţi, iar din maşina lor n-a mai rămas nimic.

Un alt copil, de 14 ani, care se afla într-unul dintre TIR-uri, a fost proiectat prin parbriz şi a murit pe loc. Tatăl său, care se afla la volan, a fost găsit la câţiva metri distanţă, în stare de inconştienţă.

Toate trei victimele încarcerate şi celălalt copil de 14 ani este încarcerat sub TIR şi este decedat”, a declarat Maria Vătavu, SAJ Caraş-Severin pentru sursa citată.

Şoferul celui de-al doilea autocamion a scăpat doar cu câteva răni uşoare şi o sperietură zdravănă.

În urma acestui accident, traficul a fost blocat în zonă ore în şir, iar coloanele de mașini s-au întins pe mai bine de 15 kilometri pe ambele sensuri de mers.


Sursă foto: Observator News / Digi 24

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233