dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Două persoane și-au pierdut viața într-un accident cumplit: o mașină și un autocar s-au ciocnit

NAȚIONAL. Două persoane și-au pierdut viața într-un accident cumplit: o mașină și un autocar s-au ciocnit
30 noiembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Două persoane şi-au pierdut viaţa în acestă dimineaţă, în judeţul Sibiu, într-un grav accident de circulaţie. O maşină şi un autocar s-au ciocnit puternic la ieșirea din Rășinari spre Păltiniș.

Potrivit Observator News, în maşină se aflau patru persoane care în urma impactului au rămas încarcerate. A fost nevoie de intervenţia celor de la ISU pentru ca oamenii să fie scoşi din maşinile făcute praf. Din păcate, pentru doi dintre ei a fost prea târziu.

Un bărbat de 60 de ani şi o femeie de 31, grav răniţi, au primit îngrijiri de la echipajele SMURD sosite la faţa locului şi au fost ulterior transportaţi la spital. Poliţiştii desfăşoară acum cercetări pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului.

Ce spun poliţiştii

Potrivit IPJ Sibiu, accidentul a avut loc pe DJ 106A, la ieșire din Rășinari spre Păltiniș, unde a avut loc o coliziune frontală între un autoturism condus spre Păltiniș și un autobuz condus spre Rășinari. În autobuz se aflau cinci pasageri și șoferul, iar în autoturism patru persoane, toate încarcerate.

ISU Sibiu a intervenit la fața locului cu un echipaj de descarcerare, trei echipaje SMURD și un echipaj de pompieri militari. O persoană a fost găsită decedată, iar alta în stop cardio respirator. Acesteia i s-au aplicat manevrele de resuscitare, însă fără răspuns, find declarată decedată.

Alte două victime, cu atac de panică și pneumotorax, au primit îngrijiri medicale la fața locului și au fost transportate la spital. Traficul în zonă este blocat total, iar polițiștii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233