dobroge.tv

Live

VIDEO de la accidentul de la ieşire din Mangalia. Trei oameni au scăpat ca prin minune după o ciocnire violentă: o maşină s-a răsturnat! VIDEO

01 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

ISU Dobrogea a fost solicitat să intervină astăzi, la ieşire din Mangalia spre Constanţa, acolo unde două autoturisme s-au ciocnit violent, una dintre ele răsturnându-se.

La locul accidentului, au intervenit Secția Mangalia cu un ASAS, un SMURD B si două echipaje SAJ. Cadrele medicale au găsit la faţa locului trei persoane, dintre care una încarcerată, care au fost monitorizate de echipajele medicale.Un bărbat şi o femeie au fost transportaţi la UPU Constanța, una dintre victime având un traumatism de membru inferior.

Cea de-a treia victimă a refuzat transportul la spital.

UPDATE. Medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa, a declarat că accidentul s-a soldat cu trei victime. Este vorba despre o victimă de sex feminin care prezenta traumatism toracic și traumatism cranian, stabilă, conștientă, transportată la Spitalul Județean de SAJ C2. O altă victimă, de sex masculin, conștientă, a fost transportată de echipajul SAJ C2 la Spitalul Județean, şi prezenta un traumatism la membrele inferioare. O a treia de victimă a refuzat consultul și transportul la spital.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233