dobroge.tv

Live

VIDEO de la accidentul de la ieşire din Mangalia. Trei oameni au scăpat ca prin minune după o ciocnire violentă: o maşină s-a răsturnat! VIDEO

01 decembrie 2021
Redactia DTV

ISU Dobrogea a fost solicitat să intervină astăzi, la ieşire din Mangalia spre Constanţa, acolo unde două autoturisme s-au ciocnit violent, una dintre ele răsturnându-se.

La locul accidentului, au intervenit Secția Mangalia cu un ASAS, un SMURD B si două echipaje SAJ. Cadrele medicale au găsit la faţa locului trei persoane, dintre care una încarcerată, care au fost monitorizate de echipajele medicale.Un bărbat şi o femeie au fost transportaţi la UPU Constanța, una dintre victime având un traumatism de membru inferior.

Cea de-a treia victimă a refuzat transportul la spital.

UPDATE. Medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa, a declarat că accidentul s-a soldat cu trei victime. Este vorba despre o victimă de sex feminin care prezenta traumatism toracic și traumatism cranian, stabilă, conștientă, transportată la Spitalul Județean de SAJ C2. O altă victimă, de sex masculin, conștientă, a fost transportată de echipajul SAJ C2 la Spitalul Județean, şi prezenta un traumatism la membrele inferioare. O a treia de victimă a refuzat consultul și transportul la spital.

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233