dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Un bărbat a ajuns la spital, în urma unui incendiu: mai multe barăci au fost cuprinse de flăcări

02 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un puternic incendiu a izbucnit, joi, la mai multe barăci din municipiul Constanţa, iar o persoană a fost rănită, fiind transportată, inconştientă, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, joi, după izbucnirea unui incendiu la o baracă de pe strada Justiţiei din municipiul Constanţa.

Acolo s-au deplasat mai multe echipaje de stingere şi medicale.

Conform primelor informaţii, ar fi afectată o suprafaţă de 250 de metri pătraţi, iar focul s-ar fi extins la șapte barăci, în zona respectivă fiind mult fum.

De asemenea, un bărbat a fost evacuat, fiind preluat inconştient de echipajul SMURD şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Alte două persoane au primit asistență medicală la fața locului.

Alte persoane au părăsit barăcile până la sosirea echipelor de intervenţie.

În barăci erau și mai multe butelii, pe care se pare că membrii uneia dintre familii le vindeau.

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii intervin pentru stingerea incendiului.

Ce spun pompierii

Am fost solicitați să intervenim pe strada Justiției din Constanța pentru a intervene la un incendiu la o locuință, apelul așa a venit. la fața locului, colegii au găsit o clădire pe o suprafață de aproximativ 500-600 m2, în interiorul căruia erau mai multe locuințe, se adăposteau mai multe familii.

Incendiul se manifesta la una dintre încăperi, ars generalizat, iar la fața locului au fost trimise 6 autospeciale cu apă și spumă, o autoscară, un echipaj SMURD B, un echipaj SAJ, cât și de la un serviciu privat din Constanța încă două autospeciale cu apă și spumă.

Colegii încă acționează, incendiul este localizat, dar se lucrează la lichidare.

Au fost evacuate butelii din interiorul clădirii.

Asistate medicale au fost două persoane cu atac de panică care nu au necesitat transport la spital, iar un bărbat a fost transportat inconștient de către echipajul SMURD B la Spitalul Județean Constanța.

Din primele informații, ar fi undeva la vreo 10-15 persoane (evacuate – n.r.)”, a declarat Răzvan Parconie, purtător de cuvânt al ISU „Dobrogea” Constanța.

UPDATE. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, în incendiul de pe strada Justiţiei din Constanţa au ars nouă barăci, pe o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi. La incendiu au intervenit o autoscară, şase autospeciale de apă şi spumă, un echipaj SMURD, iar de la Oil Terminal au fost două echipaje cu apă şi spumă. Intervenţia pompierilor a durat mai mult de cinci ore. În urma incendiului, un bărbat a suferit arsuri, el fiind transportat inconştient la spital. Pompierii urmează să afle care a fost cauza izbucnirii focului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233