dobroge.tv

Live

TULCEA. Alex a sfârșit la doar 21 de ani, după un accident cumplit: „De ce te-ai grăbit atât de repede?”

TULCEA. Alex a sfârșit la doar 21 de ani, după un accident cumplit: „De ce te-ai grăbit atât de repede?”
03 decembrie 2021
Redactia DTV

Alex Mădălin și-a pierdut viața într-un cumplit accident ce a avut loc ieri seară pe DN 22, între localitățile Măcin și Jijila din județul Tulcea. La doar 21 de ani, tânărul a rămas încarcerat între fiarele mașinii, după ce s-a izbit puternic de un copac aflat pe marginea drumului.

În jurul orei 21:00, Secția de Pompieri Măcin a fost solicitată să intervină pentru descarcerarea victimei unui accident rutier produs pe DN22 (E87), între localitățile Măcin și Jijila.

Nouă subofițeri au răspuns solicitării cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă. În eveniment a fost implicat un autoturism, care a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea carosabilului, în care se afla doar conducătorul auto”, transmite ISU Delta Tulcea.

În urma impactului, Alex Mădălin a rămas încarcerat. În ciuda eforturilor salvatorilor, tânărul de 21 de ani a fost declarat decedat.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

De ce te-ai grăbit atât de repede? Dumnezeu să te ierte dragul nostru coleg”, „Dumnezeu să te ierte colegul nostru!” sunt câteva dintre mesajele de condoleanțe pentru Alex.


Sursă foto: ISU Delta Tulcea

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233