dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Un bărbat a murit după ce a încercat să intre în balcon de pe acoperişul blocului, legat cu un cablu

NAȚIONAL. Un bărbat a murit după ce a încercat să intre în balcon de pe acoperişul blocului, legat cu un cablu
03 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un bărbat în vârstă de 45 de ani din Piatra Neamţ a murit după ce a încercat să intre în apartamentul în care locuia, situat la etajul al patrulea, de pe acoperişul blocului, prin balcon. El nu avea cheie, iar fratele său nu îi răspundea, astfel că s-a legat cu un cablu şi a încercat să coboare de pe acoperiş în balcon, însă cablul s-a rupt, scrie HotNews.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Neamţ, vineri, în jurul orei 3.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au fost sesizaţi, de către un bărbat, în vârstă de 52 de ani, că fratele său a căzut de la etajul 4 al unui imobil din Piatra Neamţ, fiind decedat.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Piatra Neamţ, ar fi încercat să pătrundă, de pe acoperişul unui bloc, prin balcon, într-un imobil situat la etajul 4, ar fi căzut. Echipajul medical sosit la faţa locului a declarat decesul bărbatului”, se arată în comunicatul, citat de news.ro.

S-a prăbușit în gol

În urma primelor verificări, anchetatorii au stabilit că victima locuia împreună cu fratele său şi pentru că nu avea cheie să pătrundă în apartament, iar acesta nu i-a răspuns la uşă, s-a gândit să intre în locuinţă de pe acoperişul blocului, prin balcon. El s-a legat cu un cablu, dar acesta la un moment dat s-a rupt şi bărbatul s-a prăbuşit în gol.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamţ pentru efectuarea necropsiei. Poliţiştii continuă cercetările pentru ucidere din culpă, în vederea stabilirii circumstanţelor în care s-a produs evenimentul.


Sursă foto: Ghidul Banatului

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233