dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Italianul care și-a ucis fosta soție pe stradă, a murit. Bărbatul se împușcase în piept

NAȚIONAL. Italianul care și-a ucis fosta soție pe stradă, a murit. Bărbatul se împușcase în piept
26 decembrie 2021
Redactia DTV

Publicitate

Italianul, care și-a executat fosta soţie pe o stradă din Vânju Mare, în Mehedinți, a murit. Bărbatul în vârstă de 73 de ani a încercat atunci să își pună capăt zilelor şi fusese transportat la spital în stare gravă.

CITEȘTE ȘIDestin frânt după o despărțire. Loredana a fost ucisă pe stradă de fostul soț. Bărbatul a încercat să se sinucidă, dar a fost salvat de medici

Crima a avut loc în plină stradă, în faţa magazinului de pompe funebre unde lucra femeia în vârstă de 43 de ani. După ce a avut loc tragedia, bărbatul s-a împușcat în piept. El fusese transporat la spital în stare gravă. Medicii au confirmat astăzi decesul, la ora 12.20.

Potrivit Observator News, bărbatul s-a întors în România, după ce femeia l-a părăsit. Victima se aştepta la ce e mai rău din partea fostului soţ, aşa că ceruse un ordin de protecţie. Restricţia expirase în urmă cu câteva zile.

Loredana n-a avut nicio şansă. A căzut pradă furiei orbitoare a fostului soţ. L-a cunoscut pe călău în urmă cu aproape 20 de ani. Ea româncă, 43 de ani, el italian, 73 de ani. S-au căsătorit în peninsulă. Aveau împreună doi copii - de 13 şi 17 ani. Acum patru ani, relaţia a început să scârţâie, aşa că femeia şi-a făcut bagajele şi s-a hotărât să-l părăsească. Copiii au rămas cu tatăl în Italia. Individul n-a acceptat niciodată despărţirea şi i-ar fi făcut în tot acest timp viaţa un calvar.

Loredana avea o firmă de pompe funebre în România. Tot aici a cunoscut un alt bărbat. Speriată că fostul soţ i-ar putea face rău, femeia ceruse un ordin de protecţie. La începutul lunii decembrie însă a expirat.

Imediat după ce şi-a ucis soţia, bărbatul s-a împuşcat şi el, în încercarea de a-şi pune capăt zilelor. Omul mersese la magazinul de pompe funebre şi a încercat să vorbească cu aceasta, însă între cei doi a izbucnit un conflict care a escaladat rapid. Într-un moment de furie oarbă, individul a scos pistolul, l-a pus la tâmpla fostei soții și a tras.


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Publicitate
Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233