dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Italianul care și-a ucis fosta soție pe stradă, a murit. Bărbatul se împușcase în piept

NAȚIONAL. Italianul care și-a ucis fosta soție pe stradă, a murit. Bărbatul se împușcase în piept
26 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Italianul, care și-a executat fosta soţie pe o stradă din Vânju Mare, în Mehedinți, a murit. Bărbatul în vârstă de 73 de ani a încercat atunci să își pună capăt zilelor şi fusese transportat la spital în stare gravă.

CITEȘTE ȘIDestin frânt după o despărțire. Loredana a fost ucisă pe stradă de fostul soț. Bărbatul a încercat să se sinucidă, dar a fost salvat de medici

Crima a avut loc în plină stradă, în faţa magazinului de pompe funebre unde lucra femeia în vârstă de 43 de ani. După ce a avut loc tragedia, bărbatul s-a împușcat în piept. El fusese transporat la spital în stare gravă. Medicii au confirmat astăzi decesul, la ora 12.20.

Potrivit Observator News, bărbatul s-a întors în România, după ce femeia l-a părăsit. Victima se aştepta la ce e mai rău din partea fostului soţ, aşa că ceruse un ordin de protecţie. Restricţia expirase în urmă cu câteva zile.

Loredana n-a avut nicio şansă. A căzut pradă furiei orbitoare a fostului soţ. L-a cunoscut pe călău în urmă cu aproape 20 de ani. Ea româncă, 43 de ani, el italian, 73 de ani. S-au căsătorit în peninsulă. Aveau împreună doi copii - de 13 şi 17 ani. Acum patru ani, relaţia a început să scârţâie, aşa că femeia şi-a făcut bagajele şi s-a hotărât să-l părăsească. Copiii au rămas cu tatăl în Italia. Individul n-a acceptat niciodată despărţirea şi i-ar fi făcut în tot acest timp viaţa un calvar.

Loredana avea o firmă de pompe funebre în România. Tot aici a cunoscut un alt bărbat. Speriată că fostul soţ i-ar putea face rău, femeia ceruse un ordin de protecţie. La începutul lunii decembrie însă a expirat.

Imediat după ce şi-a ucis soţia, bărbatul s-a împuşcat şi el, în încercarea de a-şi pune capăt zilelor. Omul mersese la magazinul de pompe funebre şi a încercat să vorbească cu aceasta, însă între cei doi a izbucnit un conflict care a escaladat rapid. Într-un moment de furie oarbă, individul a scos pistolul, l-a pus la tâmpla fostei soții și a tras.


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233