dobroge.tv

Live

Accident naval pe Dunăre. A fost activat planul roșu de intervenție

28 iulie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Conform Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, poliţiştii tulceni au fost sesizaţi prin apel la 112, despre faptul că în urma unui eveniment naval, mai multe persoane (turişti) ar fi căzut în apele Dunării, în zona localităţii Murighiol. La bordul celor două ambarcaţiuni se aflau 13 persoane.

Două ambarcațiuni cu 13 persoane la bord au fost implicate în această seară într-un grav accident naval care s-a produs pe Dunăre, în dreptul localității Murighiol din județul Tulcea.

Având în vedere numărul ocupanților, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea echipajelor medicale la fața locului.

Potrivit autorităților, până la acest moment au fost raportate două persoane rănite grav.

RECOMANDARE: TULCEA. Conducătorul uneia dintre ambarcaţiunile implicate în accidentul naval era băut

Pentru gestionarea situației, în zona respectivă au fost trimise o ambarcațiune pentru transport scafandri și trei ambulanțe ale serviciului județean de ambulanță. Totodată, în sprijinul echipajelor angrenate în misiunea de salvare, la locul incidentului a fost trimis și un elicopter SMURD.

UPDATE. Bilanţ final: 13 persoane implicate, dintre care 3 victime cu multiple traumatisme. Două dintre acestea au fost transportate la UPU Tulcea, iar cealaltă a fost preluată de elicopterul SMURD şi transportată la UPU Constanţa.

Conform Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, poliţiştii tulceni au fost sesizaţi prin apel la 112, despre faptul că în urma unui eveniment naval, mai multe persoane (turişti) ar fi căzut în apele Dunării, în zona localităţii Murighiol.

“Din primele verificări a rezultat că două ambarcaţiuni, în timp ce se deplasau pe Dunărea Nouă, s-ar fi ciocnit. În urma evenimentului naval, trei persoane au fost preluate de Serviciul Judeţean Ambulanţă Tulcea, pentru îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanţii IPJ Tulcea.

La bordul celor două ambarcaţiuni se aflau 13 persoane. La locul evenimentului a fost prezent şi elicopterul SMURD de la Constanţa, echipajul medical al acestuia participând la evaluarea victimelor.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233