dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Sute de oameni s-au revoltat după ce Nicolae a fost omorât cu o piatră: doi copilași au rămas fără tată

NAȚIONAL. Sute de oameni s-au revoltat după ce Nicolae a fost omorât cu o piatră: doi copilași au rămas fără tată
13 ianuarie 2022
Redactia DTV

Sute de oameni au ieșit pe stradă, seara trecută, în Bolintin-Vale, cerând autorităților să-i protejeze de rromii veniți din altă localitate, care ar comite furturi și provoca scandaluri în oraș. Scânteia care a aprins revolta localnicilor a fost moartea violentă a lui Nicolae, șofer de microbuz și tată de doi copii, care a fost lovit cu o piatră în cap, în urma unui scandal izbucnit pe stradă.

Potrivit Observator News, Nicolae T., șofer de microbuz, avea 47 de ani și era tatăl a doi copii. În urmă cu câteva zile, pe o stradă din Bolintin-Vale, în mașina condusă de bărbat au urcat patru indivizi, care nu au vrut să plătească și au început să înjure.

Unchiul meu a crezut ca ei vor să meargă la Bucureşti. A zis hai să îi luăm. A urcat unul în maşină, a început să caute pe acolo, apoi au început să îl înjure, să dea bere pe el...i-au făcut pană la maşină cu un cuţit", a declarat nepotul șoferului pentru sursa citată.

După ce a văzut că i-au tăiat cauciucul, Nicolae s-ar fi dus după cei patru agresori și, în urma unui schimb acid de replici, unul dintre tinerii de etnie rromă a luat o piatră şi l-a lovit în cap pe șofer. Bărbatul de 47 de ani s-a prăbuşit la pământ şi a fost transportat la un spital din Capitală, unde, duminică, 9 ianuarie, şi-a dat acolo ultima suflare.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, iar marți a fost arestat preventiv.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale.


Sursă foto: Observator News

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233