dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Drama unui adolescent. Abandonat de mamă la naștere și incendiat de tată la 16 ani: „Am văzut la urmă când a luat foc el”

NAȚIONAL. Drama unui adolescent. Abandonat de mamă la naștere și incendiat de tată la 16 ani: „Am văzut la urmă când a luat foc el”
14 ianuarie 2022
Redactia DTV

Caz înfiorător în Galaţi. Un bărbat a fost arestat după ce şi-a incendiat propriul copil. Individul şi-a bătut crunt băiatul, după care l-a stropit cu spirt şi i-a dat foc. Adolescentul de 16 ani a ajuns la spital, unde le-a povestit totul medicilor. Vecinii celor doi spun că tatăl şi fiul se certau des.

Potrivit Observator News, totul s-a întâmplat într-o garsonieră de la marginea Galaţiului, acolo unde cei doi locuiau. Între ei a pornit o ceartă violentă, moment în care bărbatul şi-a bătut fiul de 16 ani, după care l-a stropit cu spirt şi i-a dat foc. La o parte dintre aceste scene au fost de faţă şi câţiva vecini, care spun că între cei doi există o relaţie tensionată şi că în ultima perioadă băiatul a creat probleme familiei.

L-a bătut! L-a bătut în aşa manieră încât... La un moment dat, l-a dat afară pentru că aşa a fost mult mai ok. Şi apoi s-a întâmplat inevitabilul. Am văzut la urmă când a luat foc el, atât. Bine... s-a stins imediat”, spune un vecin pentru sursa citată.

Imediat după scandal, copilul a ajuns la spitalul unde se află internat şi acum, cu arsuri de gradul II pe 10% din suprafaţa corpului, dar şi multiple leziuni în urma bătăii.

Copilul s-a prezentat la camera de gardă a spitalului nostru cu arsuri produse prin flacără, pe aproximativ 10% din suprafața corpului, în urma unei agresiuni fizice produse de către tată, din declarații”, a declarat Andreea Luca, medic pentru sursa citată.

Tatăl a fost reţinut 24 de ore de poliţişti, după care judecătorii au decis să-l aresteze preventiv.

Băiatul a fost abandonat de mamă la naștere

Reprezentanţii Protecţiei Copilului încearcă să identifice familia extinsă a copilului, pentru a-l duce acolo după externare. În cazul în care nu se va întâmpla acest lucru, el va fi internat într-un centru special pentru copii. Minorul a fost abandonat de mamă încă de la naştere, în maternitate, iar astfel a ajuns să fie crescut doar de tatăl lui, menționează sursa citată.


Sursă foto: Observator News

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233