dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Drama unui adolescent. Abandonat de mamă la naștere și incendiat de tată la 16 ani: „Am văzut la urmă când a luat foc el”

NAȚIONAL. Drama unui adolescent. Abandonat de mamă la naștere și incendiat de tată la 16 ani: „Am văzut la urmă când a luat foc el”
14 ianuarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Caz înfiorător în Galaţi. Un bărbat a fost arestat după ce şi-a incendiat propriul copil. Individul şi-a bătut crunt băiatul, după care l-a stropit cu spirt şi i-a dat foc. Adolescentul de 16 ani a ajuns la spital, unde le-a povestit totul medicilor. Vecinii celor doi spun că tatăl şi fiul se certau des.

Potrivit Observator News, totul s-a întâmplat într-o garsonieră de la marginea Galaţiului, acolo unde cei doi locuiau. Între ei a pornit o ceartă violentă, moment în care bărbatul şi-a bătut fiul de 16 ani, după care l-a stropit cu spirt şi i-a dat foc. La o parte dintre aceste scene au fost de faţă şi câţiva vecini, care spun că între cei doi există o relaţie tensionată şi că în ultima perioadă băiatul a creat probleme familiei.

L-a bătut! L-a bătut în aşa manieră încât... La un moment dat, l-a dat afară pentru că aşa a fost mult mai ok. Şi apoi s-a întâmplat inevitabilul. Am văzut la urmă când a luat foc el, atât. Bine... s-a stins imediat”, spune un vecin pentru sursa citată.

Imediat după scandal, copilul a ajuns la spitalul unde se află internat şi acum, cu arsuri de gradul II pe 10% din suprafaţa corpului, dar şi multiple leziuni în urma bătăii.

Copilul s-a prezentat la camera de gardă a spitalului nostru cu arsuri produse prin flacără, pe aproximativ 10% din suprafața corpului, în urma unei agresiuni fizice produse de către tată, din declarații”, a declarat Andreea Luca, medic pentru sursa citată.

Tatăl a fost reţinut 24 de ore de poliţişti, după care judecătorii au decis să-l aresteze preventiv.

Băiatul a fost abandonat de mamă la naștere

Reprezentanţii Protecţiei Copilului încearcă să identifice familia extinsă a copilului, pentru a-l duce acolo după externare. În cazul în care nu se va întâmpla acest lucru, el va fi internat într-un centru special pentru copii. Minorul a fost abandonat de mamă încă de la naştere, în maternitate, iar astfel a ajuns să fie crescut doar de tatăl lui, menționează sursa citată.


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233