dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Imagini de coșmar în această dimineață: trei persoane au murit după ce au intrat cu mașina sub un TIR. GALERIE FOTO/ VIDEO

NAȚIONAL. Imagini de coșmar în această dimineață: trei persoane au murit după ce au intrat cu mașina sub un TIR. GALERIE FOTO/ VIDEO
15 ianuarie 2022
Redactia DTV

Trei persoane persoane au murit în urma unui accident cumplit, pe autostrada A1, după ce o mașină Skoda Octavia a intrat sub un TIR. Tragedia s-a produs, în această dimineață, la kilometrul 581, în zona localității Nădlac, județul Arad, pe sensul de ieșire din țară.

Accident înfiorător, în această dimineață, la ieșirea de pe Autostrada A1. Din primele informații, un autoturism Skoda Octavia a intrat sub un TIR, la Punctul de trecere a Frontierei Nădlac II, pe sensul de ieșire din țară. Tragedia s-a produs la kilometrul 581, în zona localității Nădlac, județul Arad.

În urma impactului devastator, trei persoane au murit pe loc, iar o a patra a fost transportată către spital.

La accident au intervenit patru echipaje ale Detașamentului Arad: un echipaj descarcerare, un echipaj de stingere si modul descarcerare, un echipaj SMURD TIM și un echipaj SMURD NADLAC.

Circulația rutieră este restricționată pe prima bandă și cea de urgență ale sensului de mers Deva - Nădlac. Mașinile pot trece doar pe banda a doua. Polițiștii fac cercetări la fața locului, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la produs nenorocirii.


Sursă foto: Observator News

Sursă video: news.ro

Galerie Foto

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233