dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Sfârșit tragic pentru doi tineri, soț și soție: și-au pierdut viața după ce mașina lor a fost spulberată de tren. VIDEO

NAȚIONAL. Sfârșit tragic pentru doi tineri, soț și soție: și-au pierdut viața după ce mașina lor a fost spulberată de tren. VIDEO
18 ianuarie 2022
Redactia DTV

Publicitate

Tragedie în această dimineață, în comuna Şendreni, satul Serbeştii Vechi, județul, după ce o mașină a fost spulberată de tren, la o trecere la nivel de cale ferată. În urma accidentului, doi tineri, soți și soție, au murit pe loc.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, accidentul s-a produs în comuna Şendreni, satul Serbeştii Vechi. 

Autoturismul în care se aflau cei doi soţi a fost lovit puternic de trenul 7568 Galaţi-Mărăleşti, iar în urma impactului, aceştia au decedat.

La faţa locului s-au deplasat mai multe autospeciale de stingere, descarcerare și echipaje SMURD, însă victimele nu au putut fi salvate.

Din păcate, pentru femeia de 40 de ani și soțul ei în vârstă de 41 de ani, nu s-a mai putut face nimic.

În această dimineață, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Galați a fost sesizat despre producerea unui accident feroviar în zona localității Șerbeștii Vechi, la o trecere la nivel cu calea ferată. Un autoturism a fost surprins și lovit de trenul Galați - Mărășești. În urma accidentului, au rezultat două victime cu vârste de 41 și, respectiv, 41 de ani, soț și soție.

Pentru descarcerarea acestora au acționat echipajul de descracerare grea, o autospecială de stingere cu modul de descracerare și modulul SMURD de terapie intensivă din cadrul ISU Galați. Victimele accidentului prezentau leziuni incompatibile cu viața, medicii SMURD constabtând decesul”, au transmis reprezentanții ISU Galați.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cauzele care au dus la producerea tragediei.


Sursă foto / video: news.ro

Publicitate

Galerie Foto

Publicitate
Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233