dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Un elev a fost înjunghiat de o fată, în urma unui conflict. Tânăra ar putea fi exmatriculată pe perioadă determinată

NAȚIONAL. Un elev a fost înjunghiat de o fată, în urma unui conflict. Tânăra ar putea fi exmatriculată pe perioadă determinată
19 ianuarie 2022
Redactia DTV

Publicitate

Un elev de 17 ani, din Timişoara, a fost înjunghiat, miercuri dimineață, după un conflict cu alţi adolescenţi. Cei doi agresori au fost identificați și duși la poliție. Agresiunea s-a produs în timp ce elevul mergea spre școală.

El a avut o altercație cu alți adolescenți de aceeași vârstă, au spus martorii care au sunat la 112. Potrivit martorilor, un băiat și o fată ar fi fost implicați în agresiune și, imediat după, au fugit de la fața locului, scrie Digi 24.

După apelul la 112, la locul faptei au venit polițiști și un echipaj de ambulanță. Victima a fost dusă la spitalul de copii.

Cei doi tineri au fost identificați

Potrivit sursei citate, cei doi adolescenți agresori au fost identificați și ridicați de poliție chiar de la ore. Imediat după agresiune, ei plecaseră la școală. Cei doi sunt elevi în clasa a IX-a la Liceul Alimentar din Timişoara, iar victima lor are 16 ani şi este elev la Liceul Energetic.

Ei au fost găsiți în baza declarațiilor martorilor. Martorii au spus că cei doi băieți s-ar fi certat, iar la un moment dat, fata - iubita celuilalt agresor - l-ar fi înjunghiat pe adolescent.

Poliția a deschis dosar penal pentru loviri și alte violențe. Cei doi adolescenți sunt acum la audieri.

Tânăra ar putea fi exmatriculată

Conducerea liceului unde învaţă eleva care a înjunghiat un tânăr pe o stradă din Timişoara, în urma unui conflict mai vechi, afirmă că aceasta urma un program de consiliere psihologică, iar în urma incidentului de miercuri dimineaţă ar putea fi exmatriculată pe perioadă determinată, scrie news.ro.

Potrivit anchetatorilor, scandalul între cei trei elevi a început încă de marţi, în autogara din Timişoara, şi a continuat miercuri dimineaţa, în zona Pieţei 700 aflată în apropierea centrului oraşului Timişoara.

Fata este din localitatea Tormac şi urma un program de consiliere psihologică, în cadrul liceului unde învaţă.

La Liceul Alimentar din Timişoara, unde învaţă tânăra, s-a întrunit comisia de disciplină, iar pentru actele de violenţă, fata ar putea fi exmatriculată pe perioadă determinată, la care se adaugă scăderea notei la purtare.

Au fost identificaţi doi elevi de la noi din şcoală, o fată şi un băiat, şi a venit Poliţia şi i-a ridicat, de la oră i-a luat, chiar s-a sunat de ieşire şi a venit Poliţia şi i-a luat de la oră. Sunt în clasa a IX-a profesională. Nu au făcut probleme până acum. S-a luat legătura cu psihologul şcolii. Fata este în consiliere la psihologul şcolii, s-a luat legătura şi cu părinţii şi se va aplica regulamentul şcolar”, a declarat Ion Ovidiu Claudiu, director adjunct la Liceul Alimentar din Timişoara, conform news.ro.

Elevul înjunghiat este stabil

În ceea ce-l priveşte pe adolescentul atacat cu cuţitul, acesta este în stare stabilă, iar medicii l-au depistat ca fiind infectat cu COVID-19.


Sursî foto: news.ro

Publicitate

Publicitate
Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233