dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Familie distrusă de durere după moartea Adelei. Tânăra polițista a decis să-și pună capăt zilelor cu arma din dotare

NAȚIONAL. Familie distrusă de durere după moartea Adelei. Tânăra polițista a decis să-și pună capăt zilelor cu arma din dotare
19 ianuarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Poliţista care s-a împuşcat în baia gării din Strehaia, cu pistolul din dotare, avea 25 de ani şi era căsătorită de numai câteva luni. Adela Loredana avea 25 de ani şi era agent de poliţie, ajutor de şef de post la Poliţia Transporturi Strehaia.

CITEȘTE ȘI: NAȚIONAL. O polițistă de 25 de ani s-a împușcat în cap cu arma din dotare: ea primise ultimul aviz psihologic în 2020

În această dimineaţă, tânăra şi-a pus capăt zilelor, cu pistolul din dotare, în baia gării din Strehaia, din motive încă necunoscute. Potrivit unor surse, însă, tânăra ar fi avut anumite certuri în familie, scrie Antena 3.

S-a împuşcat când un tren trecea prin gară

În această dimineaţă, poliţista a intrat la muncă la ora 8.00 Şeful tinerei spune că aceasta ar fi venit într-o stare foarte bună de spirit. A ieşit la un moment dat din birou să vorbească cu soţul său, şi el poliţist. Când conversaţia s-a încheiat, tânăra s-a îndreptat spre baia gării, unde şi-a pus pistolul la tâmplă şi a tras. S-a întâmplat exact când un tren trecea prin gară, astfel că împuşcătura nu a fost auzită, scrie Observator News.

Îngrijorat după conversaţie, soţul Adelei i-a alertat un coleg să îi spună să meargă să o caute că nu reuşeşte să mai dea de ea și îi e frică că ar fi putut face ceva grav. Lucru care s-a şi confirmat câteva minute mai târziu.

La data de 19 ianuarie, ora 09.42, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat, prin apel 112, de un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliție, de 25 de ani, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia.

Aceasta a intrat în serviciu la ora 08.00. Era promoția 2018 a Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, iar ultimul aviz psihologic a fost primit în anul 2020. La fața locului, s-a deplasat o echipă de cercetare, pentru a stabili toate împrejurările producerii evenimentului", se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mehedinţi.

Au fost chemate ajutoare de urgenţă. Inima poliţistei încă mai bătea atunci când echipajele au sosit la locul tragediei. Din păcate, pe drum, inima i s-a oprit şi în ciuda manevrelor de resuscitare, care au durat 45 de minute, pentru tânără nu s-a mai putut face nimic.

Adela şi soţul său, care a fost şi el poliţist la Strehaia, dar promovase examenul de ofiţeri şi era şef de secţie într-o comună doljeană Melineşti, se căsătorise în luna septembrie 2020. Cei doi păreau extrem de fericiţi. Nimeni nu ar fi bănuit că o frumoasă poveste de iubire s-ar putea încheia atât de dramatic.


Sursă foto: Facebook / Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233